پخش زنده
امروز: -
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران: برنامههای آموزشی باید برمبنای تقاضای اقتصادی کشور پایهریزی شوند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز چهارمحال و بختیاری، نصرت الله ضرغام با اعلام این خبر در سفر به شهرکرد افزود: علاوه بر استفاده از ظرفیتهای داخلی از دانشمندان ایرانی مقیم خارج و دانشمندان برتر مسلمان استفاده شود.
وی بهرهگیری از تولیدات فکری را مهمترین راهکار پیشتازی در علم و فناوری دانست و افزود: کشورهایی که از توان فکری خود جهت تولید فناوری بیشترین استفاده را داشتهاند، اقتصاد پیشرفتهتری دارند؛ چنانچه آمریکا و کشورهای اتحادیهی اروپا در این عرصه پیشتاز بودهاند.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشورگفت : توانمندسازی و حمایت از تحقیقات بهمنظور تولید دانش و فنآوری راهبردی با تکیه بر مبانی معرفتی و سرمایههای علمی داخلی و خارجی، مهمترین رسالت این صندوق است که باید در این خصوص اطلاعرسانی صحیحی صورت گیرد تا علاوه بر بهرهگیری محققان و پژوهشگران از فرصتهای این صندوق، پیشنهادات و نقدهای آنها جهت عملکرد بهتر به کار گرفته شود.
ضرغامی افزود: هم اکنون این صندوق حمایت از 19 طرح استانی پژوهشگران را در دست اجرا دارد که بر اساس ردهبندی مؤسسه تامپسون رویترز، درخصوص حمایت از پژوهش در سال 2014 میلادی، بنیاد ملی علم ایران در این زمینه رتبهی اول کشوررا کسب کرد.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود:طرح های تحقیقاتی تیمی و میانرشتهای، پروژههایی با همکاری چند مرکز علمی داخل و خارج کشور ،طرحهایی که در راستای گسترش مرزهای دانش، حل مشکلات کشور، استفاده از مزیت های کشور و در جهت تولید دارایی های فکری و دانش فنی باشند، از اولویتهای مورد حمایت بنیاد علم کشور است.