آغاز برداشت چای ترش برای نخستین بار در هرمزگان
برداشت چای ترش برای نخستین بار درهرمزگان آغاز شد.
برداشت چای ترش تا پایان آبان ادامه دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال از ۳ و نیم هکتار از زمینهای کشاورزی استان حدود یک تن محصول برداشت شود.
سیدرضا امیری زاده گفت:: شهرستانهای پارسیان و قشم مهمترین مناطق کشت چای ترش در استان است.
چای ترش انواع بیماریهای کبدی را برطرف کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث کاهش تدریجی وزن میشود.