برداشت دانه روغنی کنجد در خنج + فیلم
برداشت دانه روغنی کنجد از ۷۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان خنج آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: پیش بینی میشود هزار و ۲۰۰ تن کنجد در این شهرستان برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
بستان اسلامی با بیان اینکه ۹۰ درصد کشت با استفاده از شیوه نوین آبیاری و بی خاک ورزی انجام شده است ، افزود: میانگین تولید این محصول هم اینک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم در هکتار است.
وی گفت: دانه روغنی کنجد تولید شده در این شهرستان علاوه بر تامین نیاز فارس به استانهای یزد، اصفهان و هرمزگان نیز عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: کنجد یک محصول گرمسیری است و در مقایسه با سایر محصولات زراعی به آب کمتری نیاز دارد و برای جایگزین کردن محصولات زراعی که به آب بیشتری نیاز دارند، کنجد بهترین محصول است.
دانه روغنی کنجد در تهیه ارده (شیره کنجد) و شیرینی و تهیه روغن کنجد مصرف میشود و دارای مزایایی همچون کاهش کلسترول خون، حفاظت سلولهای کبدی و پیشگیری از فشارخون بالاست.
شهرستان خنج در فاصله ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.