اجرای طرح ارتقاء کیفیت پخت نان به صورت ویژه در دستور کار مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه وبویراحمد است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مرکز کهگیلویه و بویراحمد، ارتقاء کیفیت پخت نان به صورت ویژه در دستور کار مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت است که با ارائه برنامه چهار ماهه این مهم اجرایی میشود. داریوش دیودیده خواستار تعامل و همکاری دستگاههای متولی ارتقاء کیفیت آرد و نان شد و افزود: تحقق این مهم نیازمند تعامل و ورود دانشگاه علوم پزشکی، تعزیزات حکومتی، اداره کل استاندارد و اتحادیه نانوایان است. وی ادامه داد: کاهش مسائل و مشکلات نانواییها دراستان علاوه بر برنامه ریزی اصولی، مستلزم مشارکت، همکاری و تعامل فعالان این بخش با مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اضافه کرد: انتظار میرود متصدیان نانواییها در شهرها و روستاهای استان برای پخت و عرضه نان با کیفیت و جلب رضایت مردم بیش از پیش تلاش کنند. دیودیده گفت: مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت برای بهبود کیفیت آرد و نان، تقویت خبازان و کاهش دغدغههای آنان و جلب رضایت مردم برنامه ریزی لازم شده است که در ماموریتی از تجربیات استانهای اصفهان و چهار محال بختیاری بهرهمند شوند. وی افزود: در ۲ هزارو ۳۰۰ بازرسیهای انجام شده ازواحدهای خبازی استان ۹۲ واحد تخلف صنفی داشتند که در مراحل قانونی و صدور حکم به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.