پخش زنده
امروز: -
نکتهای که در استفاده از فلفل دلمهای باید به آن توجه کرد این است که بعد از طبخ غذا از خوردن فلفل دلمهای موجود در آن غذا، پرهیز کنید .
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛معمولاً برای خوشطعم شدن غذاها از جمله طبخ مرغ و گوشت، از فلفل دلمهای سبز و قرمز بهعنوان چاشنی و طعمدهنده استفاده میشود.
زیرا فلفل دلمهای تمامی مواد زاید موجود در گوشت مرغ یا سایر گوشتها را به خود جذب و بهعنوان آنتیاکسیدان عمل میکند.
لذا برای حفظ سلامتی خودتان و سلامت غذای موردنظر، آن را در پایان طبخ غذا از ظرف غذایتان دور بیندازید؛ ترجیحاً فلفل دلمهای را بههنگام طبخ اینگونه غذاها، بهصورت کامل در ظرف غذا قرار دهید و از ریزریز کردن آن خودداری کنید.
یکی از مصلحات مورد استفاده برای طبخ غذاهای فوق استفاده فلفل دلمهای حین طبخ غذاست؛ فلفل دلمهای هم مصلح غذا و هم جاذب مواد زاید است.
فلفل دلمهای قرمز و زرد را سوپرغذا نیز نامیدهاند زیرا سرشار از مواد آنتیاکسیدان بوده و خاصیت قوی ضد سرطانی دارد همچنین منبع غنی ویتامین C و ویتامین A است.
منبع: تسنیم