امسال بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در جلسه شورای هماهنگی بانکهای عامل با اعلام این خبر گفت: این اعتبار از محل بند(د) تبصره 16 قانون بودجه سال 96 برای اشتغالزایی مددجویان این نهاد تامین و به استان ابلاغ شد. فرهاد محبی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون برای 60 نفر از مددجویان این نهاد با اعتبار 1 میلیارد و135 میلیون تومان شغل ایجاد شده است افزود: این مشاغل در زمینه های صنایع دستی، کشاورزی، دامداری، پرورش زنبور عسل و قارچ بوده است. وی با اشاره به اینکه 15 درصد از جمعیت استان تحت پوشش این نهاد حمایتی است گفت: تلاش می شود با در پیش گرفتن سیاست های اشتغالزایی پایدار و توانمندسازی، مددجویان جامعه هدف را کاهش داد. محبی از اجرای طرح استعداد سنجی با هدف مشخص شدن ظرفیت اشتغال خانوارهای تحت پوشش این نهاد خبر داد و افزود: خانوارهای تحت حمایت را به شرکت مشاوره شغلی طرف قرارداد این نهاد معرفی و پس از مشخص کردن طرح اشتغالزایی متناسب با ظرفیت و طرح خانوار، تسهیلات خوداشتغالی به سرپرست هر خانوار پرداخت می شود. وی افزود: پارسال از محل تبصره 26 قانون بودجه سال 95 و متمم این تبصره 69 میلیارد و 300 میلیون تومان تسهیلات خوداشتغالی پرداخت و برای 2 هزار و 605 نفر مددجو شغل ایجاد شد. مدیرکل بهزیستی استان هم از معرفی 232 طرح اشتغالزایی مددجویان این نهاد به بانک های عامل در سال گذشته خبر داد و گفت: میزان پرداخت تسهیلات به این تعداد طرح 2 میلیارد و 677 میلیون تومان بوده است. موسوی امجد افزود: تسهیلات پرداختی به معلولان از 100 تا 150 میلیون ریال است. مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان هم با انتقاد از عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات به زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد گفت: پارسال از محل تبصره 26 قانون بودجه سال 95 جهت کمک به زندانیان نیازمند 92 نفر به بانکهای عامل معرفی شده که تنها 39 نفر آن موفق به دریافت تسهیلات شدند. جمیاری با اشاره به اینکه این افراد پارسال 1 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند افزود: طولانی بودن تشکیل پرونده و دریافت وام ،سخت گرفتن بانکها در تامین وثیقه زندانیان و مسدود کردن بخشی از تسهیلات توسط بانکها به عنوان کارمزد از عمده دلایل دریافت نکردن تسهیلات بقیه معرفی شدگان به بانکها است. وی با بیان اینکه 15 درصد از جمعیت زندانیان استان را افراد دارای جرائم غیرعمد از جمله تصادف، مهریه، نفقه و چک بلا محل تشکیل می دهند، خواستار تعامل بیشتر بانک های عامل با زندانیان جرائم غیرعمد شد. استاندار هم با اشاره به نقش موثر و بسزای بانکهای عامل در رشد و پیشرفت همه جانبه استان گفت: بانک ها موظف به اجرای سیاست های ابلاغی قانونی در خصوص پرداخت تسهیلات به متقاضیان هستند. احمدی با تقدیر و تشکر از همراهی برخی بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات افزود:
چنانچه بانک عاملی همکاری لازم را بعمل نیاورد مدیرعامل بانک متخلف به رئیس کل بانک مرکزی معرفی می شود. وی با بیان اینکه مجموعه دولت همراه و کمک کار بانکهای عامل است گفت: با وجود همه محدودیتها مالی، موانع و چالش های پیش رو، بانک ها هم باید مجموعه دولت و بخش خصوصی را در جهت رشد و توسعه استان کمک و همراهی کنند و نگاه آنها برای برون رفت استان از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم استان باید نگاهی مثبت و خوشبینانه و از روی صمیمیت و دلسوزی باشد.