پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های فرش دستباف ایران گفت: بیمه تامین اجتماعی قالیبافان در سال 1388 مصوب شد اما به صورت ناقص به مرحله اجرا درآمد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عبداله بهرامی افزود: از مجموع یک میلیون نفر قالیباف 320 هزار نفر زیر پوشش چتر تامین اجتماعی قرار دارند.
وی همچنین با بیان اینکه هنر- صنعت فرش دستباف از ظرفیت اشتغال زایی بالایی برخوردار است، اظهار داشت: برای رفع این نقیصه و همین طور افزایش انگیزه و حفظ اشتغال این قشر شریف
و تولید کننده تفاهمنامه ای بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان وعشایر کشور به امضا رسید.
مدیر عامل اتحادیه سراسری تعاونی های فرش دستباف ایران گفت: براساس این تفاهمنامه تا پایان امسال 113 هزار نفر قالیباف فاقد بیمه تامین اجتماعی زیر پوشش بیمه اجتماعی، بیمه عمر و ازکار افتادگی قرار می گیرند.
وی افزود: پرداخت حق بیمه قالیبافان برای یکسال 450 تا 480 هزار تومان است که دو برابر این میزان را دولت به صندوق می پردازد.
بهرامی تصریح کرد: خدماتی که سازمان تامین اجتماعی به بیمه شدگان تحت پوشش خود پرداخت می کند مانند مستمری، از کار افتادگی و بازنشستگی ؛ صندوق اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نیز همین خدمات را به بیمه شدگان پرداخت می کند اما به نحو احسن.
وی گفت : همت مسئولان بر این است که اشتغال در حوزه هنر-صنعت فرش دستباف نه تنها حفظ شود بلکه روز به روز توسعه پیدا کند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های فرش دستباف ایران با بیان اینکه قشر وسیعی از بافندگان فرش دستباف در ایران بانوان خانه دار هستند، افزود: این هنر – صنعت در تامین امنیت شغلی، اجتماعی و همین طور درآمدزایی خانواده ها بسیار نقش آفرین است.
وی اضافه کرد: فرش دستبافت ایران از محصولات مهم کشور است که با داشتن سابقه ای چند هزار ساله از دیرباز تا کنون مورد توجه مردم جهان بوده و امروز در تمام دنیا نام قالی و فرش با نام ایران پیوندی ناگسستنی خورده است.
بهرامی با بیان اینکه فرش دستباف از شاخصهای شناخت فرهنگ ملی ایران به شمار می رود، یادآور شد : جدا از این کالای مزبور در ایجاد هزاران اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، ارزش افزوده، درآمد ارزی، افزایش صادرات و همچنین رونق و توسعه زندگی روستایی بسیار مهم است.