پخش زنده
امروز: -
16 هزار هکتار از سطح زیر کشت سبزی و صیفی در فضای باز با حفظ میزان تولید و حرکت به سمت بهره وری کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت در بازدید از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات گفت: در حال حاضر از 720 هزار هکتار حدود 25 میلیون تن سبزی و صیفی در کشور تولید می شود که با توجه به محدودیت آب و ضرورت تامین نیاز غذایی باید تلاش کنیم از سطح کمتری این 25 میلیون تن محصول سبزی و صیفی را تولید کنیم.
حسین اصغری افزود: در برنامه ششم توسعه کاهش 5 تا 6 درصدی کشت سبزی و صیفی در فضای باز هدفگذاری شده است.
وی با تاکید بر افزایش عملکرد تولید در حوزه محصولات سبزی و صیفی اظهار داشت: افزایش عملکرد با استفاده از بذور اصلاح شده، بهبود تغذیه، روش های جدید آبیاری و کاهش ضایعات دنبال می شود.
اصغری تصریح کرد : کشاورزان از آخرین فناوری بذر دنیا استفاده می کنند ضمن آن که بذور هیبرید سبزی و صیفی از خارج تامین می شود.
وی گفت: از 25 میلیون تن تولید سبزی و صیفی، 13 میلیون تن آن مربوط به سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی است.
مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت افزود:حدود 70 درصد سیب زمینی فقط در پاییز تولید می شود.
وی میزان تولید گوجه فرنگی را 5.2 میلیون تن، پیاز 2.3 میلیون تن و سیب زمینی را 5 میلیون تن در کشور بیان کرد.
اصغری درباره ضایعات محصولات تازه خوری گفت : ضایعات محصولات تازه خوری در فاصله تولید و مصرف اتفاق می افتد که ناشی از ناقص بودن سیستم عرضه و زنجیره هاست.