برگزاری جشنواره طبخ ماهی در فراهان
در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان ، جشنواره طبخ ماهی در فراهان برگزار می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ مدیر جهاد کشاورزی فراهان گفت : با توجه به ظرفیت بالای شهرستان فراهان در تولید ماهی ، افزایش مصرف آبزیان باید برای مردم شهرستان فرهنگ سازی شود و سرانه مصرف آبزیان در شهرستان به حد مطلوب برسد.
فرهادی با اشاره به ترویج فرهنگ مصرف ماهی گفت : جشنواره طبخ ماهی و غذاهای سنتی و نمایشگاه توانمندی های روستایی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در فراهان برگزار می شود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی مردم با غذای طبخ شده از آبزیان ، افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی ، حمایت از تولیدکنندگان ، ترویج توسعه آبزی پروری و تغذیه سالم برشمرد.
فرهادی افزود : این جشنواره دوم و سوم آذر ماه با همکاری سایر دستگاه های اجرایی شهرستان در فراهان برگزار می شود و نمایشگاهی نیز در همین راستا به مدت سه روز همزمان با برگزاری جشنواره ماهی برپا می شود.
وی گفت: فراهان به عنوان یکی از قطب های پرورش آبزیان در سطح استان مرکزی مطرح است و رتبه چهارم آبزی پروری را در استان دارد.
همچنین در راستای اهداف و سیاست های اقتصاد مقاومتی ، امسال تعداد واحدهای آبزی پروری شهرستان به ۳۲ واحد افزایش یافته و پیش بینی می شود افزایش تولید ۳۰ درصدی نسبت به پارسال داشته باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی فراهان گفت : عرضه نامناسب ماهی ، دسترسی نداشتن مردم به ماهی با کیفیت و تازه ، فقدان تنوع در شیوههای طبخ ماهی و آگاهی نداشتن مردم از ارزش های غذایی ماهی از علل مهم مصرف پایین آبزیان در شهرستان است.