پخش زنده
امروز: -
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط بیمارستان شهید رجایی گچساران از نظارتهای بهداشتی بر توزیع نذورات ایام اربعین حسینی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، لیلا احمدی با بیان اینکه براساس دستورالعمل مدیریت بهداشت و برنامه سلامت محرم، در مراسم اربعین حسینی و ماه صفر هر گونه پخت و پز باید در مکانهایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد گفت: همه توزیع کنندگان آب، چای و غذا باید دارای کارت بهداشتی معتبر باشند و رعایت بهداشت فردی به هنگام ارائه خدمت نیز انجام میشود.
وی با اشاره به دستورالعملهای بهداشتی و مواد غذایی افزود: مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشند و از مواد غذایی و فرآوردهای خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تایید وزارت و یا سازمان دامپزشکی استفاده شود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: همچنین باید توجه داشت که احشام مورد استفاده برای ذبح و قربانی از مراکز مجاز و مورد تائید دامپزشکی تهیه شده و نیز نمکهای بسته بندی ید دار تصفیه شده و روغنهای دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده شود.
احمدی افزود: مسئولان هیاتها و مواکب باید توجه کنند از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف خودداری و در عین حال از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه نیز جلوگیری شود.