پخش زنده
امروز: -
کارخانه بزرگ تولید پوره میوه به سبک اسپتیک در شهرستان دماوند به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، فرماندار دماوند در مراسم بهره برداری از کارخانه بزرگ تولید پوره میوه به سبک اسپتیک در استان تهران با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو حمایت از بخش خصوصی است، گفت: بخش خصوصی دولت و نظام را در اجرایی شدن اصل اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، یاری کنند تا بتوانیم اقتصادی پویا و اشتغال جدی داشته باشیم.
ناصر محمودی فرد افزود: با توجه به اینکه دولت در زمینه اقتصادی با محدودیت ها و مشکلاتی مواجه است، حمایت بخش خصوصی و مشارکت مردمی در زمینه تصدی گری و توسعه بخش اشتغال و همچنین تقویت بخش اقتصاد کشور با حمایت و تسهیل گری دستگاه های اجرایی و اداری ضروری است.
وی یکی از بخش های مهم در حوزه تسهیل گری از سوی دستگاه های دولتی و اداری را اعطای تسهیلات بانکی دانست و گفت: اعطای تسهیلات بانکی دارای مقررات و قوانین مشخص است و انتظار بخش خصوصی در این حوزه، دریافت تسهیلات با حداقل بهره و بهترین شرایط بوده که لازمه آن رفع خلاء های موجود را می طلبد.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهرستان دماوند در بخش کشاورزی و باغداری نیازمند حمایت بیشتر بخش خصوصی و دریافت تسهیلات بانکی مناسب در جهت توسعه است، گفت: امروز در شهرستان دماوند نیازمند وجود صنایع وابسته به بخش کشاورزی هستیم تا همچون این کارخانه قابل بهره برداری، بستر و زیر ساخت آن را در منطقه فراهم کنیم.
محمودی فرد ادامه داد: با توجه به توسعه بخش کشاورزی شهرستان، وجود سردخانه، تولید فرآورده های کشاورزی و دیگر صنایع وابسته نیاز امروز منطقه است که باید بطور جدی به آن پرداخت.
فرماندار شهرستان دماوند گفت: هم اکنون سردخانه های منطقه فقط سی درصد مشکلات ما را حل می کند و کشاورزان به منظور نگهداری از محصولات خود ناچار هستند، محصول خود را به شهرهای دیگر انتقال دهند که این روش برای کشاورزان پر هزینه است.
امیر مسعود کاشانی فرد، رئیس هیئت مدیره کارخانه تولید پوره میوه گفت: پوره سیب که پایه بسیاری از محصولات غذایی، در صنعت لواشک سازی، شکلات سازی و... است، اغلب به صورت فله در کشور تولید می شود ولی با سیستم اسپتیک که فقط 5 کارخانه در کشور به این روش فعالیت می کنند، محصول تولید می شود که به جهت ماندگاری بیشتر و افزایش کیفیت بالای محصول مناسب صادرات نیز می باشد.
وی با بیان اینکه در فاز دوم کارخانه قرار است آبمیوه طبیعی تولید شود گفت: نخستین کارخانه تولید آبمیوه تازه و طبیعی در ایران است و تولید آبمیوه در بیشتر کارخانه های کشور به ورت فله ای صورت می گیرد و این کارخانه فعالیت خود را به عنوان نخستین تولید کننده آبمیوه تازه در ایران آغاز کرده است.
وی در خصوص سیستم اسپتیک خاطرنشان کرد: سیستم اسپتیک در واقع بعد از پخته شدن میوه و غلیظ شدن در یک شرایط خلاء بدون هیچ مواد افزودنی و بدون هیچ مواد شیمیایی و طعم دهنده کاملا طبیعی و تازه بسته بندی می شود.
این کارخانه در فضائی بالغ بر یازده هزار متر مربع احداث شده است و دارای بخش های مختلف خطوط تولید- سردخانه- انبار- واحد اداری و بخش تاسیسات است که در فاز نخستاین کارخانه هر ساعت دو تن پوره میوه تولید می شود. این محصول مواد اولیه و اصلی صنایع مختلف غذائی از جمله صنایع غذائی، صنایع لبنی و انواع آب میوه را تشکیل می دهد.
برای راه اندازی و احداث این کارخانه تاکنون بیش از بیبش از 150 میلیارد ریال هزینه شده است.
با توجه به مازاد تولید محصولات باغی د راستان های مختلف شمالی و تهران، این کارخانه اعلام کرده است آمادگی خرید محصولات باغی کشاورزان از جمله سیب درختی را دارد.
بی شک این کارخانه نقش مهمی در صنایع تبدیلی مواد غذائی و تحقق اقتصاد مقاوتی در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال برعهده خواهد داشت