پخش زنده
امروز: -
اجرای برنامه تحول نظام سلامت، سبب ارتقا کیفیت خدمات هتلینگ در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا اشاره به اینکه ۴۰ درصد از مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قدمتی بیش از ۳۰ سال دارند خاطر نشان کرد: ارتقا هتلینگ بیمارستانی که یکی از بسته های طرح تحول نظام سلامت به شمار می رود از اردیبهشت 1393 تاکنون در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا است.
دکترشاپور بدیعی افزود: در این مدت یک هزار میلیارد ریال برای ارتقا هتلینگ و کیفیت خدمات رسانی به بیمارستانهای زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی هزینه شده است.
او گفت: سیستم بازسازی مراکز درمانی در بخش های عمرانی، ساختمانی و تاسیساتی به اجرا در آمده است و ۲۴ بیمارستان زیر پوشش این طرح قرار گرفته اند.
به گفته وی محورهای هفتگانه هتلینگ بیمارستانی شامل بهبود و ارتقا در فضای فیزیکی، تجهیزات بیمارستانی، نیروی انسانی، تغذیه، مالی، اداری و پشتیبانی با هدف رضایتمندی و ایمنی بیماران اجرا می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین گفت: بر اساس نظرسنجیهای انجام شده 78 درصد مراجعان به بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از فضای فیزیکی مراکز درمانی رضایت دارند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اجرای هتلینگ در سطح کشور پیشگام است و بر این اساس بیمارستانهای امدادی و طالقانی مشهد در جشنواره کشوری هتلینگ رتبه برتر را کسب کرده اند.
دکتر بدیعی با بیان اینکه روند اجرای برنامه ارتقاء کیفیت هتلینگ به طور مستمر مورد نظارت قرار می گیرد گفت: اجرای برنامه های نظارتی به طور حتم افزایش کیفیت را به همراه خواهد داشت.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این زمینه گفت: طرح هتلینگ بیمارستانی در فضایی بیش از ۳۳۰ هزار متر مربع و با هزینه ای بیش از ۷۹۰ میلیارد ریال با هدف افزایش کیفی خدمات به بیماران بستری در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه به اجرا در آمده است.
دکتر بحرینی خاطر نشان کرد: اجرای طرح های بازسازی در قالب ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی در فضایی بیش از ۱۶۵ هزار متر مربع از دیگر طرح هایی است که دنبال می شود.
وی با اشاره به اینکه در راستای ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی، مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از اعتبارات ویژه برخوردار شده است اظهار داشت: بر اساس این طرح تا کنون عملیات بازسازی و توسعه ۹ بخش از ۲۷ بخش بیمارستان قائم(عج) به اجرا در آمده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرای آخرین مرحله هتلینگ در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح تمامی بیمارستان های این دانشگاه بر اساس اولویت، زیر پوشش طرح هایی همچون خرید تجهیزات و ملزومات تاسیسات، عملیات بازسازی و توسعه بخش ها و بهسازی و توسعه فضای جانبی قرار می گیرند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز درباره ارتقای هتلینگ بیمارستانهای مشهد گفت: حدود 3 هزار و 900 تخت بیمارستانی جدید در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تختهای قدیمی جایگزین شده به طوری که میتوان گفت تمام تجهیزات بیمارستانی و هتلینگ به طور تقریبی با تجیزات جدید جایگزین شده است.
مصطفی مهرابی بهار افزود: کار در حوزه بهداشت و سلامت نسبت به گذشته چندین برابر شده است و همه افراد در حوزههای مختلف بهداشتی و درمانی توان خود را برای این امر و اجرای طرح تحول نظام سلامت گذاشتهاند.
او تأکید کرد: در واحدهای مجری پزشک خانواده تا سال 92 حدود 38 درصدی کسری پزشک داشتیم اما از ابتدای سال 94 کسری پزشک ما به کمتر از 4 درصد رسیده است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حدود 9 هزار دانشجو و 20 هزار کارمند بهداشتی و درمانی قطب پزشکی در شمال شرق کشور محسوب می شود.