پخش زنده
امروز: -
ماموران امنیتی مراکز نگهداری مهاجران که تحت مدیریت شهرداری برلین است مهاجران به ویژه افراد کم سن و سال را به کار در مراکز فساد وادار می کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، تلویزیون دولتی آلمان با انتشار گزارشی مبنی بر اینکه ماموران امنیتی مراکز نگهداری مهاجران که تحت مدیریت شهرداری برلین است مهاجران به ویژه افراد کم سن و سال را به کار در مراکز فساد وادار می کنند خشم دولت آلمان را بر انگیخت.
اشتفان زایبرت سخنگوی آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد «باید این خبرها را خیلی جدی گرفت چون سوء استفاده از وضعی که شمار زیادی از آوارگان در آن به سر می برند غیر قابل قبول است».
زایبرت یک روز بعد از انتشار تحقیقی از شبکه تلویزیونی دولتی زد دی اف ZDF گفت: «به لحاظ اخلاقی وادار کردن فردی به کار در مراکز فساد غیر قابل درک است».
«زد دی اف» اظهارات مهاجران و ماموران امنیتی یک مرکز نگهداری آوارگان در ویلمرسدورف Wilmersdorf در جنوب غرب برلین را در تایید این اتهامات پخش کرد.
یک مامور امنیتی اذعان کرد «شمار زیادی مجبور به روسپیگری شده اند. در بین آنها افراد کم سن و سال حدود 16 سال دیده می شود هر چند شمار آنها زیاد نیست. آنها گزینه دیگری ندارند».
دیانا هنیگز Diana Henniges رئیس انجمن کمک به آوارگان موسوم به «موابیت هیلفت Moabit Hilft» به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد « ما آماری درباره مهاجرانی که به فحشا کشیده شده اند نداریم. حدود 50 مورد در تیرگارتن Tiergarten ( پارک بزرگ برلین ) وجود دارد اما اغلب مخفیانه یا اینترنتی است».
سال 2015 چند مورد بد رفتاری با داوطلبان پناهندگی در مراکز نگهداری آوارگان در آلمان با خشم همراه بود. چند تحقیق درباره جراحاتی که ماموران امنیتی سبب شده بودند در حال انجام است.
شهر برلین سال های 2015 و 2016 به علت پذیرش دهها هزار مهاجر که هم زمان با بحران مهاجران وارد شدند با انتقادهای شدید رو به رو بود.