پخش زنده
امروز: -
قطع شبکه های ایران روی ماهواره اروپا، صدای طرفداران آزادی بیان آمریکا را هم درآورد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، جنگ لفظی و رسانه ای به آمریکا نیز کشیده شده است.
اقدام یوتلست در قطع نوزده کانال ایران واکنشهای متفاوتی را در واشنگتن پایتخت آمریکا به دنبال داشت.
کلیف کینکید از گروه محافظه کار رسانه ای «درستی در رسانه ها» از قطع کانالهای ایران به عنوان یکی از ابزارهای تحریم ایران حمایت کرد.
او به پرس تی وی گفت مردم به طرق مختلف بویژه اینترنت به اخبار و اطلاعات دسترسی دارند و تصمیم برخی دولتهای اروپایی برای قطع کانالهای ایران از روی ماهواره اصلا محدود کننده آزادی بیان نیست و در چارچوب تحریمها علیه ایران انجام شده است.
اما دیگران با این نظر مخالفند و معتقدند که این کار نقض آزادی بیان است.
ناجی مجاهد روزنامه نگار ساکن واشنگتن گفت مردم باید آزادی کامل در دسترسی به منابع مختلف خبر و اطلاعات داشته باشند. به نظر من قطع کانالهای ایران نشان می دهد که دولتها تا چه حد رسانه ها را محدود می کنند.
اندی شورت فعال حقوق بشر هم گفت وقتی در آمریکا فیلم موهن به اسلام یا دیگر مطالب مستهجن در اینترنت منتشر می شود یا حجاب در فرانسه ممنوع می شود، غرب به این کارها آزادی بیان می گوید اما زمانی که شبکه های ایران اخبار موثق، درست و حرفه ای که بازتاب دیدگاههای مختلف از سراسر جهان است، منتشر می کند، غرب وارد عمل شده و آن را متوقف می کند.
گرچه پرس تی وی روی تلویزیونهای کابلی آمریکا پخش نمی شود، هنوز از طریق ماهواره قابل دریافت است. طرفداران آمریکایی سانسور شبکه های ایران در اروپا حتی پا را فراتر گذاشته اند و خواسته اند تا همه شبکه های خبری که تحت حمایت مالی دولتها هستند، به عنوان عامل و مزدور دولتهای خارجی محسوب شوند. آنها می گویند این کار بر اساس قانون لزوم ثبت عوامل دولتهای خارجی در آمریکا امکانپذیر است. اما مخالفان می گویند وجود رسانه های متنوع برای پوشش منصفانه اخبار و گزارشها لازم است.
ناجی مجاهد گفت هرگاه کسی تلاش کند جلوی حرف زدن فرد دیگری را بگیرد این نگرانی بوجود می آید که خبرهای دروغ و نادرست منتشر شود.