بررسی وضعیت احداث کشتارگاه صنعتی دام استان مرکزی
وضعیت احداث کشتارگاه صنعتی دام در استان مرکزی در جلسه ای با حضور مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بررسی شد .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ در این جلسه مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بر رفع هر چه سریعتر مشکلات بهداشتی کشتارگاه سنتی و جذب سرمایه گذار به منظور احداث کشتارگاه صنعتی در اراک تاکید کرد و گفت: یکی از وظایف دامپزشکی تولید غذای سالم است و برای تولید غذای سالم نیاز به نظارت های بهداشتی از مزرعه تا سفره است.
دکتر شانقی در ادامه به زنجیره تولید غذای سالم اشاره کرد و کشتارگاه را به جهت مخاطرات بهداشتی در استحصال فرآورده های بهداشتی گوشت حائز اهمیت دانست.
او با توجه به اینکه استان مرکزی دارای 15 کشتارگاه سنتی دام است افزود : برای تامین سلامت مصرف کنندگان و جلوگیری از بروز بیماری های واگیر و گاهاً نوپدید ، موقعیت جغرافیایی استان، اشتغالزایی ، افزایش درآمد و تبدیل تجارت دام زنده به تجارت گوشت و فرآورده های جانبی حاصل از کشتار دام، احداث کشتارگاه های منطقه ، در سطح استان در کمیته ساماندهی کشتارگاه دام در سه منطقه از استان مصوب شد.
وی از احداث یک واحد کشتارگاه صنعتی با پیشرفت فیزیکی بیش از 40 درصد با مشارکت بخش خصوصی خبر داد و گفت : احداث یک واحد کشتارگاه صنعتی دام دیگر در استان مرکزی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی در کمیته ساماندهی کشتارگاه دام استان مرکزی مطرح و با کلیات آن موافقت شد.