آغاز کشت فلفل دلمهای در هرمزگان
کشت فلفل دلمهای در ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
کشت فلفل دلمهای تا پایان آبان ادامه دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۸۹ هزار تن محصول در استان برداشت شود که ۵ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
سید رضا امیری زاده عملیات به زراعی و بهره گیری از نشاء مرغوب را علت افزایش برداشت محصول فلفل دلمهای در استان عنوان کرد.
وی افزود: شهرستانهای بندرعباس، رودان و میناب مهمترین مناطق کشت فلفل دلمهای در استان است.
هرمزگان رتبه دوم برداشت محصول فلفل دلمهای در کشور دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:: محصول برداشت شده علاوه بر تامین بازار داخلی به کشورهای آسیای میانه، روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
فصل برداشت فلفل دلمهای در هرمزگان از آذر آغاز میشود و تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
فلفل دلمهای حاوی میزان زیادی املاح، مواد معدنی، آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم و زینک است.