افتتاح هفتمین جشنواره شکرگزاری برداشت انگور در هزاوه + عکس
هفتمین جشنواره شکرگزاری برداشت انگور و محصولات و فرآوردههای باغی در روستای هزاوه اراک برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما از اراک؛ حسینی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: در حاشیه این آئین که به همت و همکاری اهالی روستای هزاوه، دهیاری و بخشداری مرکزی و به مدت یک هفته در محل آستان مقدس امامزاده سلطان احمد در حال برگزاری است نمایشگاه عرضه محصولات و فرآوردههای انگور نیز دایر می شود.
وی ادامه داد: هر ساله مردم سراسر استان و بسیاری از گردشگران کشور برای شرکت در این جشنواره به روستای هزاوه سفر میکنند و پیشبینی می شود امسال هم استقبال مطلوبی از این جشنواره صورت گیرد.
حسینی تصریح کرد: شیره انگور و فن و مهارت تهیه آن در هزاوه بدلیل استفاده از خاکی خاص در این عمل منحصر به فرد بوده و به همین دلیل رنگ شیره تولیدی این روستا سفید است که در فرآوردههای مشابه نقاط دیگر کشور مانند ندارد.
وی در خصوص اهمیت انگور در زندگی اهالی هزاوه گفت: در هزاوه زندگی مردم با انگور اجین شده به گونهای که اهالی جز پرورش انگور و کار در تاکستانها شغل دیگری اختیار نمیکنند و چنان این درهم تنیدگی بین تاک و فرهنگ روستا قوی است که با نگاهی به نقشه هوایی این روستا متوجه خواهیم شد که این روستا باغ- روستا است و در اصل، بافت مسکونی با باغهای انبوه انگور احاطه شده است.
در مراسم افتتاح جشنواره انگور آقازاده استاندار مرکزی به همراه کریمی و مقدسی دو نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان حضور داشتند و ضمن بازدید از این نمایشگاه آن را فرصتی مناسب برای عرضه توانمندیهای روستایی دانستند .
آقا زاده تاکید کرد : استانداری با تمام توان از معیشت روستاییان و اشتغال های کوچک حمایت می کند و موانع پیش روی را با پرداخت تسهیلات هموار می کند .