پخش زنده
امروز: -
از ابتدای راهاندازی سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) ۱۳۸ سازمان و بیش از هزار و ۸۰۰ پژوهشگر در این سامانه نامنویسی کردهاند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما به نقل از «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران»؛ با رونمایی سامانه ساعت، شمار سازمانها و پژوهشگران ثبتنام کننده در این سامانه به ترتیب به ۱۳۸ سازمان و ۱۸۸۰ پژوهشگر افزایش یافت.
از آغاز کار سامانه تا پایان بهار امسال ۴۶۹ عنوان پژوهشی در سامانه ثبت شد در پایان شش ماه نخست سال جاری، این رقم به ۸۱۰ عنوان رسید.
سازمانها تازهترین اولویتهای پژوهشی خود را در سامانه بارگذاری کردند و فرایند تبادل اطلاعات میان سازمانها و پژوهشگران بهخوبی برقرار شده است.
درخواستهای اجرای پژوهش که از طرف پژوهشگران برای سازمانها ارسال شده به ۴۳۳ عنوان رسید و سامانه ساعت، علاوه بر پایاننامهها و رسالههای دانشجویی، طرحهای پژوهشی کشور را نیز در بر میگیرد و سعی دارد در گام نخست، پیوند میان طرحهای پژوهشی را با نیازهای پژوهشی سازمانها دنبال میکند.
سازمانها میتوانند در این سامانه، درخواستها و حمایتهای خود را به آگاهی پژوهشگران برسانند که محور و موضوع پژوهش، تأمین منابع مالی، خدمات مشاوره، تأمین تجهیزات و سختافزار، تأمین اطلاعات و مانند آنها را در بر دارد.
از سوی دیگر، پژوهشگران میتوانند توانمندیها و گرایشهای پژوهشی خود را به همراه حمایتهایی که برای پیگیری آنها نیاز دارند، به آگاهی سازمانها برسانند.
همچنین «ساعت» نیازها و حمایتهای سازمانها را از پژوهش به آگاهی همگان میرساند و از سوی دیگر، با معرفی پژوهشگران به سازمانها، همکاریهای بلندمدت را میان آن ساده میسازد.
در این سامانه، سازمانها میتوانند به جستوجوی پژوهشگران بپردازند و با پیشینه و کارنامه علمی و همچنین پیشنهادیههای انان آشنا شوند.
پژوهشگران نیز میتوانند با جستوجوی فراخوانهای سازمانها به نیازهای پژوهشی و حمایتهای آنان پی برند.
افزون بر این، «ساعت» سازمانها و پژوهشگران را به شکل خودکار نیز به یکدیگر پیوند میدهد و سازمانها میتوانند درخواستها، اولویتهای پژوهشی و حمایتهای خود را در این سامانه به آگاهی پژوهشگران برسانند.
علاقه مندان میتوانند به نشانی اینترنتی https://saat.irandoc.ac.ir مراجعه کنند.