پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذای محلی و سالم با عرضه 23نوع غذای گرم و 8 نوع غذای سرد برگزار شد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما جشنواره غذای سالم با شعار"تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت" با محوریت کاهش مصرف نمک در جدول نشانگرهای رنگی تغذیه ای در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان برگزار شد. رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان گفت: ترویج فرهنگ غذای سالم و سنتی، آشنایی با تجربیات و آموختههای دیگران و تنوع غذاهای اصیل ایرانی از اهداف این جشنواره است. سیدرضا سیدحسینی افزود: غذای سالم غذایی است که بدن ما به آن نیاز دارد. وی گفت: اگر به هر دلیل از جمله بیماری نتوانستیم از همه گروه های غذایی استفاده کنیم، هیچ یک از گروه های غذایی را از سفره غذایی خود حذف نکنیم بلکه از گروه های غذایی جایگزین، مثلا حبوبات به جای گوشت استفاده کنیم. وی با بیان اینکه تهیه غذا و آشپزی یک نوع هنر است گفت: دانستن اینکه بیشتر افراد از چه غذایی خوششان می آید و یا طبع غذایی آنان چگونه است کمک بزرگی به تهیه غذای متناسب با علاقه آنها خواهد کرد. رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان گفت: انتخاب گروههای غذایی، نوع روغن مصرفی، روش پخت و طعم و مزه و زیبایی ظاهری و همچنین میزان مصرف شکر و نمک از ملاکهای معرفی غذاهای برتر ارائه شده در این جشنواره است.