درج نشانگر رنگی با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان
به مناسبت روز جهانی غذا نشستی در دانشکده غذا و دارو دانشگاه بوعلی با موضوع نشانگر رنگی تغذیه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان ، درج نشانگر رنگی با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان به مناسبت روز جهانی غذا نشستی در دانشکده غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با موضوع نشانگر رنگی تغذیه برگزار شد.
رئیس دانشکده غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت :درج نشانگرهای رنگی با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقا سلامت طراحی و تدوین شده است .
آقای خدابخش با بیان اینکه نشانگرها دارای سه رنگ سبز ، قرمز و زرداست افزود : از طریق جدول نشانگرهای رنگی ، مصرف کننده میزان مصرف قند،نمک ، چربی و اسید چرب ترانسی که از طریق مصرف فرآورده های غذایی دریافت می کند را مطلع می شود.
وی تصریح کرد : این نشانگر به منظور کمک به مصرف کننده (به عنوان چراغ راهنما) برای شناسایی ویژگیهای تغذیهای محصول و انتخاب غذای مناسب با توجه به شرایط بدنی فرد است.