کارگاه آموزشی ویژه اصناف و اتحادیه های مختلف شهر یاسوج با هدف ارتقاء سلامت مصرف کنندگان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: این کارگاه با هداف ارائه نکات آموزشی به صنف قنادان، شیرینی پزان، رستوران دارها و فست فود فروشی ها برای کاهش مصرف نمک، چربی و قند در محصولات و غذاهای تولیدی برگزار شد. فریدون مومن افزود: در این کارگاه که به مدت یک روز برگزارشد تعداد صد نفر از صاحبان صنف ها و اتحادیه های شهر یاسوج شرکت کردند.