در مراسم روز جهانی غذا در کرمانشاه عنوان شد
برای ارتقاء بهداشت و سلامت غذایی به یاری دانشگاه بشتابید
امروز با حضور جمعی از مسئولین، فعالان صنایع غذایی و سازمانهای مردم نهاد در بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه در این مراسم محمودرضا مرادی سرپرست دانشگاه با اشاره به وضعیت نگران کننده
الگوی مصرف مواد غذایی در کشور از همه مسئولین، صاحبان صنایع و سازمانهای مردم نهاد فعال خواست برای ارتقای شاخصهای بهداشتی بخصوص در عرصه مصرف مواد غذایی در کشور به یاری دانشگاه بشتابند و نسبت به معرفی فرآیندهای بهبود عرضه مواد غذایی و نیز اصلح الگوی مصرف فعالیت بیشتری کنند.
محمودرضا مرادی با اشاره به پیشرفت علوم طبیعی و نتایج مثبت آن در بحث کنترل بیماریهای واگیر به شیوع گسترده بیماریهای غیر واگیر اشاره کرد و افزود: امروزه بیماریهای غیر واگیر جزو علل اصلی مرگ و میر در جهان و کشور به شمار میرود.
وی تغذیه را یکی از فاکتورهای مهم در کنترل بیماریهای غیر واگیر دانست و از مصرف بالای قند و شکر، نمک و چربی در کشور خبر داد.
مرادی همچنین مصرف بالای کودشیمیایی برای تولید محصولات کشاورزی را نیز از تهدیدات مهم عرصه مواد غذایی معرفی کرد و خواستار همکاری بیشتر سازمان جهاد کشاورزی برای کنترل آن شد.
سرپرست دانشگاه همچنین خواهان مدیریت عرصه مصرف مواد غذایی شد تا ضمن جلوگیری از مصرف بی رویه مواد غذایی فقر و کمبود غذای سایرین نیز کنترل شود تا بتوانیم شاهد جامعهای عاری از چاقی و کمبود مواد غذایی باشیم.