معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:
هر ایرانی سالانه ۳۷۵ کیلوگرم دور ریز مواد غذایی دارد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به ضایعات بالای مواد غذایی در کشور سهم هر فرد در این ضایعات را سالانه ۳۷۵ کیلوگرم اعلام کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر عبدی در مراسم روز جهانی غذا سرانه مصرف نمک، چربی و قند در کشور را ۲ برابر
جهان اعلام کرد و گفت: ایرانیان ۳ برابر مردم دنیا نوشابه مصرف میکنند و از هر ۱۰ نفر ایرانی تنها ۴ نفر در روز لبنیات مصرف میکند و فقط ۱ نفر میوه و سبزی در سبد غذایی خود دارد در حالی که آمار جهانی وضعیت به مراتب بهتری نسبت به کشور دارد.
وی خواستار آشتی مجدد ایرانیان با سفرههای سنتی شد و افزود: باید در سیاستگذاریهای خود به سمت افزایش مصرف غذاهای سنتی و کاهش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم باشیم.