پخش زنده
امروز: -
همایش ساختار تشکیلاتی مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست ایران در پردیس کشاورزی کرج برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، این همایش با حضور کلانتری، رییس سازمان محیط زیست کشور و جلالی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگلها برگزار و قرار شد ادغام 2 سازمان حفاظت محیط زیست و جنگلها و مراتع در این همایش بررسی شود.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در این همایش گفت: برای رسیدن به خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی، متاسفانه علاوه بر کمبود منابع آب، فرسایش خاک و فرسایش ژنتیکی را نیز در کشور تجربه کرده ایم که همه اینها به نوعی رفتار غلط در مدیریت منابع موجود کشور بوده ، چرا که منابع طبیعی امانتی است در دست ما که باید برای نسلهای آینده حفظ کنیم.
کلانتری افزود : وجود فناوری دلیل نمی شود که هر طور میل و دلخواهمان بود، به منابع طبیعی آسیب بزنیم که البته مفهومش این است که نسل خودخواهی هستیم و به فکر آیندگان نیستیم.
وی گفت : توسعه پایدار هیچ منافاتی با حفظ محیط زیست ندارد ، لذا مسئولان و عالمان ما باید تصمیم بگیرند که چگونه منابع طبیعی را مدیریت کنند و البته نباید ساختار مدیریتی طوری باشد که مورد هجمه قرار گیرد.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت : بخاطر شرایط مدیریتی تالابها ، دریاچه ها ، رودخانه ها ، مراتع و جنگلها با چالش جدی مواجه هستند.