پایش ۱۸ محصول کشاورزی در فارس
۱۸ نوع محصول کشاورزی به صورت اجباری در آزمایشگاههای معتبر و معتمد دانشگاه علوم پزشکی شیراز پایش میشوند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مهمترین این محصولات شامل گوجه فرنگی، خیار سبز، سیب زمینی، پیاز، سیب درختی، گندم، جو، برنج، ذرت، سبزیحات، کاهو، هندوانه، گیلاس، خرما، پرتقال است.
محمد مهدی رزمجو افزود: این محصولات تحت پایش مداوم سنجش سموم، کودهای شیمیایی و فلزات هستند.
رزمجو بیان کرد: نیترات و فلزات سنگین در این محصولات کشاورزی در آزمایشگاههای معتبر کنترل و پایش میشود و در صورت مشاهده نموهای فراتر از حدود مجاز، تذکر داده میشود.
وی همچنین به نگرانیهای مردم در مورد مصرف گوجه فرنگی اشاره کرد و افزود: رگههای سفید رنگ در گوجه فرنگی ناشی از رسوب نیترات و فلزات سنگین نیست و میتواند ناشی از کم و یا زیاد شدن نور، آبدهی نامناسب و یا تاخیر یا تعجیل در برداشت باشد.
رزمجو گفت: مردم با اطمینان خاطر میتوانند محصول گوجه فرنگی را مصرف کنند.