پخش زنده
امروز: -
در نیمه نخست امسال هزار و 391 تن پای مرغ به ارزش 42 میلیارد ریال از نیشابور به خارج صادر شده است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور مقصد صادرات پای مرغ نیشابور را کشورهای آسیای جنوب شرقی و چین ذکر کرد و گفت: در گذشته پای مرغ مورد استفاده ای نداشت و دور ریخته می شد ولی هم اکنون این محصول به دلیل برخورداری از کلسیم و فسفر زیاد مورد توجه و مصرف قرار گرفته لذا با ایجاد 2 واحد صنعتی فرآوری پای مرغ برای 100 نفر در نیشابور اشتغالزایی شده است.
علی سلیمانی افزود: نیشابور با 103 مرکز پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت اسمی یک میلیون و 300 هزار قطعه و تولید حدود 10 هزار تن گوشت مرغ در سال رتبه سوم تولید گوشت مرغ را در خراسان رضوی دارد.
مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در فاصله 122 کیلومتری غرب مشهد واقع است.