پاریس تا سال 2030 به تردد خودروی بنزینی پایان می دهد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، کریستوف ناژدوفسکی معاون حمل و نقل شهرداری پاریس اعلام کرد آن هیدالگو شهردار پایتخت فرانسه امیدوار است تردد خودروهای بنزینی در خیابانهای این شهر در افق ۲۰۳۰ ممنوع شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، پایتخت فرانسه که میزبان رقابتهای المپیک تابستانی ۲۰۲۴ است، پیشتر ممنوعیت تردد خودروهای دیزلی را در این شهر از این تاریخ پیش بینی کرده بود.
شهر پاریس که دسامبر ۲۰۱۵ میزبان کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل موسوم به COP۲۱ بود، امیدوار است بتواند انتشار گازهای گلخانهای را در چارچوب مقابله با گرمایش زمین، کاهش دهد.
معاون حمل و نقل شهرداری پاریس در گفتگو با فرانس انفو تصریح کرد «پیشرفتهای گسترده ای» در زمینه توسعه خودروهای برقی حاصل شده است.
ناژدوفسکی گفت: «تا سال ۲۰۳۰ زمان برنامه ریزی برای پایان خودروهای حرارتی و استفاده از انرژی فسیلی است. حمل و نقل اصلیترین منبع انتشار گازهای گلخانهای است، در نتیجه ما برای پایان تردد خودروهای حرارتی ناشی از انرژی فسیلی در افق ۲۰۳۰ برنامه ریزی کردیم.»