استاندار تهران:
تعریف درست مالیات بر ارزش افزوده باید در جامعه همگانی شود
مقیمی: فروشنده در فروش کالاها سهم خود را از مبلغ فروش برداشته و ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده به دولت تعلق می گیرد و فروشنده در این مالیات سهمی ندارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، مقیمی که این سخنان را در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بیان می کرد با اشاره به ضرورت توجه به موضوع مالیات بر ارزش افزوده افزود: مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی است که به مبلغ فروش کالاها افزوده و در انتهای فاکتورهای فروش قید می شود.
استاندار تهران با بیان اینکه درآمد مالیات بر ارزش افزوده به بخش های شهرداری، بهداشت و درمان، ورزش و جوانان و دارایی تعلق می گیرد گفت: لازم است تعریف درست مالیات بر ارزش افزوده در جامعه همگانی شود.
وی ادامه داد: فروشندگان در بازار رقابت با حذف میزان ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده از قیمت کالا مشتری بیشتری جذب می کنند و این موضوع موجب ضرر به دولت می شود.
به گفته مقیمی، فروشنده در فروش کالاها سهم خود را از مبلغ فروش برداشته و ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده به دولت تعلق می گیرد و فروشنده در این مالیات سهمی ندارد.
در این جلسه همچنین مشکلات ۱۳ شرکت و صنایع تولیدی استان در بخش های بانکی،بیمه ای،مالیاتی و تامین اجتماعی مطرح شد و با تصمیمات اتخاذ شده در جهت ایجاد تسهیلات و رفع موانع تولیدکنندگان مصوباتی اتخاذ شد.
همچنین هریک از ۱۳ شرکت و صنایع تولیدی به بیان مشکلات خود در بخش های مالیاتی،بیمه،بانکی و تامین اجتماعی پرداختند و با ایجاد مهلت و تنفس در بخش مشکلات بانکی و بیمه ای،برقراری امکان تسهیلات در بخش های مالیاتی و تامین اجتماعی با دستور استاندار مصوباتی اتخاذ شد.
مقیمی با بیان اینکه اگر به درستی تصمیمات اتخاذ شود نیازی به تشکیل این جلسات برای تولید کنندگان نیست تصریح کرد: وقت مردم و تولیدکنندگان ارزشمند است و باید تصمیمات به موقع اتخاذ، و اجرا شوند و نباید زمان تولید کننده در این جلسات و در پی رفع مشکلات گرفته شود.
وی رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان و رفع دغدغه صاحبان صنایع را از وظایف مهم دستگاه های متولی این بخش در استان برشمرد.
در پایان این جلسه رییس سازمان صنعت معدن و تجارت استان با ارائه آماری از مصوبات ستاد و تعداد شرکت هایی که مشکلاتشان در جلسات مرتفع شده است گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۸۰ جلسه در رفع مشکلات صنایع تشکیل شده است که درآن مشکلات ۳۲۰۵ شرکت بررسی و ۳۲۵۳ مصوبه در پی آن اتخاذ شده است و از این میزان ۱۷۹۶ مصوبه اجراء و ۱۴۵۷ مصوبه نیزآماده اجرا است.
مس فروش افزود: ۱۴۲۸ مصوبه ستاد مربوط به امور بانکی،۶۹۷ مورد تامین اجتماعی،۶۸۰ مورد مصوبات دارایی و ۴۴۸ مورد در سایر بخش ها بوده است.