رئیس فدراسیون وزنه برداری:
ادعای آمریکائی ها خلاف واقعیت است
رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: برخلاف آنچه که به نقل از آمریکایی ها منتشر شد نام موسوی و چراغی در فهرست اولیه برای اعزام به رقابتهای جهانی وجود داشت.
علی مرادی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: بحث اعزام نشدن چراغی به رقابتهای جهانی آمریکا یک بحث فنی است و در این رابطه باید سرمربی تیم ملی پاسخگو باشد، ولی در یک نگاه کلان باید تاکید کنم که تیم کامل ۸ نفر است که ما برای حضور در این مسابقات ۱۳ نفر اعزام خواهد شد. از این تعداد برخی در بدنه تیم حضور دارند و برخی در خارج از بدنه تیم ملی هستند که باید تیم را در این مسابقات حساس همراهی کنند.
وی گفت: حضور ۴ وزنه بردار در دسته ۸۵ کیلوگرم پیش بینی کردیم، چون علاوه بر مصدومیت احتمال میدادیم که برای اخذ ویزا دچار مشکل شویم. در ادامه دبدبم که این پیش بینی درست بود. سرمربی تیم ملی برای این دسته چترایی، چراغی، رستمی و میری را معرفی کرد که برای ۲ نفر در اخذ ویزا مشکل پیش آمد.
مرادی افزود: بر همین اساس با توجه به مصدومیت چراغی و شرایط خوبی موسوی تصمیم بر این شد تا پیگیری جدی تری برای اوزان ۹۴ کیلوگرم داشته باشیم و برای موسوی ویزا بگیریم. چراغی از همان ابتدا هم در ترکیب اصلی حضور نداشت و احتمال اینکه به مسابقات جهانی اعزام شود از همان ابتدا کم بود.
وی درباره اینکه برخی رسانهها اعلام کرده اند که نام موسوی و چراغی از همان ابتدا در فهرست نفرات اعزامی به مسابقات جهانی وجود نداشت گفت: این خبر صحت ندارد و درست نیست. وزنه برداران بر اساس فهرست اعلامی فدراسیون راهی دبی شدند و در غیر اینصورت اجازه حضور در سفارت را نداشتند. درباره موسوی یک اشتباه سهوی رخ داد که به همراه کاظمی نژاد مدیر فنی تیم ملی راهی دبی شده است تا برای حضور در رقابتهای جهانی ویزا بگیرد.
رئیس فدراسیون وزنه برداری درباه اعزام کاظمی نژاد به عنوان مدیر فنی تیمهای ملی و سیاهپور دبیر فدراسیون به این مسابقات افزود: براساس مصوبات شورای برون مرزی برای حضور در کنگرههایی که در حاشیه مسابقات برگزار میشود رئیس به همراه دبیرکل و یا نایب رئیس به همراه رئیس به مسابقات خارجی اعزام میشود. نایب رئیس فدراسیون در مراحل قبلی تیم ملی را همراهی کرد به همین علت برای حضور در مسابقات جهانی دبیر فدراسیون کنار رئیس به آمریکا میرود.
بعد از نیازسنجی تصمیم به حضور مدیر فنی در رقابت های جهانی گرفتیم
وی گفت: درباره اعزام کاظمی نژاد به مسابقات جهانی هم باید تاکید کنم که در این مسابقات از دسته ۸۵ کیلوگرم به بالا در هر وزن ۲ نماینده داریم و طبق آئین نامه کنار هر وزنه بردار باید ۴ نفر همراه باشند. ما قبلا با توجه به اینکه در هر دسته یک نماینده داشتیم برای هر وزنه بردار ۳ نفر معرفی میشد و حالا با توجه به اضافه شدن یک وزنه بردار دیگر در هر دسته تصمیم گرفتیم تا کاظمی نژاد به عنوان مدیر فنی تیم ملی راهی این مسابقات شود و سرمربی تیم ملی را کمک کند.
مرادی افزود: در مسابقات داخل سالن حضور کاظمی نژاد در کادر فنی تیم ملی بسیار موثر بود. به همین علت سرمربی تیم ملی پیشنهاد کرد که کاظمی نژاد تیم ملی را در این مسابقات همراهی کند. بعد از نیاز سنجیهایی که انجام گرفت فدراسیون هم قبول اقدامات لازم را برای اعزام وی فراهم کرد. برادر کیانوش رستمی هم که به عنوان مربی برای حفظ آرامش این وزنه بردار تلاش میکند هم در این مسابقات کیانوش را همراهی خواهد کرد.
وی درباره محرومیت ۹ کشور برای حضور در رقابتهای جهانی گفت: کمیته بین المللی المپیک در خصوص وزنه برداری پاک حساس است و فدراسیون جهانی وزنه برداری در این رابطه هم با سخت گیری بسیار زیادی پیش میرود و هشدارهای لازم را به همه فدراسیونهای ملی داده است. این سخت گیری در فدراسیون وزنه برداری ایران هم وجود دارد.
مرادی افرود: ما با جدیت هرچه تمامتر در بحث دوپینگ حرکت میکنیم و از طریق نادو بجز اردوهای تیم ملی در مسابقات مختلف از جمله قهرمان کشوری و لیگ در مبارزه با دوپینگ پیش میرویم. این موضوع مورد توجه فدراسیون جهانی قرار دارد و از نقاط قوت ماست که به عنوان الگو به فدراسیونهای کشورهای دیگر هم ارائه شده است. از مسئولان فدراسیون جهانی به علت سخت گیریهایی که در خصوص مبارزه با دوپینگ و برگزاری رقابتهای سالم داشته است تشکر میکنم.