پخش زنده
امروز: -
سومین کنگره راهبردی و نمایشگاه نفت و نیرو صبح امروز با حضور وزیر نفت، مدیران، دست اندرکاران و متخصصان حوزه نفت و گاز در مرکز همایشهای صدا و سیما آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، در این کنگره صد میهمان خارجی حضور دارند که قرار است در زمینه فرایندهای توسعه و سرمایه گذاری تبادل نظر کنند.
توسعه بالادستی صنایع نفت ، چالش های پیشروی صنعت برق ، صنعت پتروشییمی فرصت ها و راهکارها و تامین مالی طرح ها به عنوان ضامن تحقق توسعه چهار بخش اصلی این کنگره است.
بخشهای مختلف سومین کنگره راهبردی نفت و نیرو تشریح شد
رئیس شورای سیاستگذاری سومین کنگره راهبردی نفت و نیرو بخش های مختلف این کنگره را تشریح کرد و گفت: این کنگره، حرکتی برای هم اندیشی بین دست اندرکاران و صاحبنظران حوزههای نفت و نیروست و امیدوارم به پیوند بیشتر دولت و بخش خصوصی و صنعتگران داخلی و خارجی بینجامد.
رکن الدین جوادی امروز در آیین گشایش سومین کنگره راهبردی نفت و نیرو گفت: امیدواریم با همکاری و هم اندیشی دست اندرکاران نفت و نیرو اعم از سیاستگذاران، مجریان و ذینفعان، موسسهها و شرکتهای علاقهمند داخلی و خارجی در این کنگره، گامهای بلندتری در مسیر همسوسازی اهداف و پیشبرد کار برداشته شود.
وی این همدلی و پیوند را به منظور شتاب بخشی در روند توسعه انرژی کشور حائز اهمیت خواند و گفت: در این کنگره 33 سخنران شامل 16 سخنران خارجی و 17 سخنران داخلی که همه از صاحبنظران هستند، توضیحات خود را در حوزه های مختلف ارائه میکنند و بیش از 100 مهمان خارجی نیز در بخشهای مختلف این کنگره حضور مییابند.
گاز بهترین گزینه برای کاهش آلودگی محیط زیست است
دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز اعلام کرد: برای تحقق اهداف زیست محیطی جهان، گاز نسبت به انرژیهای تجدیدپذیر گزینه بهتری است.
محمدحسین عادلی صبح امروز در آیین گشایش سومین کنگره راهبردی نفت و نیرو گفت: با توجه به رقابت پذیری و سهولت دسترسی به گاز، این سوخت پاک گزینه بهتری برای تحقق اهداف زیست محیطی یادشده در توافق کنفرانس تغییرات اقلیمی پاریس به شمار میآید.
وی افزود: به دلیل رقابت پذیری و سازگاری گاز با محیط زیست، تقاضا برای گاز طبیعی روند افزایشی دارد و در سال 2018 میلادی، مصرف این حامل انرژی، 2,1 تا 3.2 درصد افزایش مییابد.
دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گازهمچنین اعلام کرد: عرضه گاز طبیعی نیز رو به افزایش است و در زمینههای تولید انتقال با خط لوله و تجارت گاز طبیعی مایع شده (LNG) توسعه مییابد.
عادلی یادآورشد: تا سال 2040 میلادی، سهم گاز و انرژیهای تجدیدپذیر در تامین نیازهای انرژی جهان افزایش و سهم نفت و زغال سنگ نیز کاهش خواهد یافت.
وی همچنین با اشاره به تاثیر توافق پاریس و افزایش تقاضای گاز و انرژیهای تجدیدپذیر گفت: اجرای این توافق دچار تردیدهایی شده است؛ چین و اروپا در عمل برای این توافق پیشتاز هستند، اما آمریکا اعلام کرده است که از این توافق خارج می شود.
دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز تصریح کرد: گاز نسبت به انرژیهای تجدید پذیر عرضه پایدارتر، زیرساختهای بهتر و نیاز به سرمایه گذاری کمتری دارد و به همین دلیل، نسبت به دیگر سوختهای دیگر برتری قابل توجهی دارد.
دبیرکل جیییسیاف در پایان یادآور شد: افزایش مصرف گاز یک راه حل جهانی برای کمک به محیط زیست است، اما استفاده از انرژی های تجدیدپذیر بیشتر به اروپا محدود میشود.