پخش زنده
امروز: -
دادگاه تجدیدنظر سعید مرتضوی آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ دقایقی پیش دادگاه غیر علنی رسیدگی به پرونده سرپرست سابق تامین اجتماعی در شعبه ۲۲ دادگاه تجدید نظر آغاز شد.
در دادگاه امروز به اتهامات مرتضوی در بخش تامین اجتماعی رسیدگی میشود. پرونده سعید مرتضوی با دو بخش به دادگاه تجدید نظر ارجاع شده که بخش اول آن مربوط به پرونده شکایت سازمان تأمین اجتماعی است و بخش دوم به شکایت روحالامینی اولیاء دم یکی از جانباختگان حادثه بازداشتگاه کهریزک اختصاص دارد.
به گفته وکیل سازمان تامین اجتماعی، بخشی از پرونده مرتضوی مربوط به اختلاس وی در سازمان تامین اجتماعی است که در شعبه ۶۸ در دست رسیدگی است.
قاضی کشکولی، مرداد سال ۹۴ به این پرونده رسیدگی و مرتضوی را در ارتباط با شکایت اولیاء دم مرحوم روحالامینی بهاتهام معاونت در قتل عمدی و آن بخش از حکم پرونده قضات کهریزک که نقض شده بود، تبرئه کرد.
مرتضوی ۱۸ مهر ۹۴ به حکم شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران اعتراض کرد و پرونده که علاوه بر اعتراض مرتضوی، اعتراض تأمین اجتماعی و اولیاء دم روحالامینی را بههمراه داشت، برای رسیدگی در مرحله تجدیدنظر به شعبه ۱۷ دیوان عالی کشور ارجاع شد، اما ۲۱ اردیبهشت سال ۹۵، قاضی محسن افتخاری اعلام کرد: دیوان عالی کشور پرونده را در صلاحیت دادگاه تجدیدنظر استان دانسته است.
مرتضوی در بخش دوم پرونده تأمین اجتماعی هم که در دست بررسی شعبه ۶۸ دادگاه تجدیدنظر استان تهران قرار دارد، از سوی شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری به اتهام تصرف غیرقانونی و اهمال در انجام وظیفه بهترتیب به تحمل ۷۰ و ۶۵ ضربه شلاق محکوم شده بود.