تشکیل کارگروه ویژه برای نظارت بر عرضه لبنیات محلی
کارگروه ویژهای برای ساماندهی عرضه محصولات لبنی در هرمزگان تشکیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رئیس کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان در پنجمین جلسه این کارگروه گفت: این کارگروه محل عرضه لبنیات محلی و نحوه تامین شیرخام، ضوابط راه اندازی و فعالیت این واحدها را تدوین و از طریق صدا و سیما اطلاع رسانی میکند.
بهروز اکرمی افزود: همچنین با همکاری سازمانهای جهادکشاورزی و صنعت و معدن و تجارت استان، پس از تدوین ضوابط و قیمتگذاری، واحدهای عرضه محصولات سالم کشاورزی در سطح استان راه اندازی میشود.
وی گفت: محصولات کشاورزی که سطح استفاده از سموم در آنها پایینتر از سقف تعیین شده است در این واحدها عرضه میشود.
علی ملااحمدی، قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس نیز در این جلسه گفت: عرضه لبنیات محلی در سراسر کشور رایج است و با نظارت مناسب در تامین مواد اولیه و نحوه عرضه و بسته بندی میتوان به تقاضای مردم برای این محصولات پاسخ داد.
همچنین در این جلسه مقرر شد گزارش عملکرد شش ماهه کارگروههای شهرستانی سلامت و امنیت غذایی بررسی و اولویت برنامههای کارگروه برای سال ۹۷ تدوین شود.
کارگروهی متشکل از دامپزشکی، جهاد کشاورزی، صنعت معدن، تجارت و دانشگاه علوم پزشکی ساماندهی عرضه لبنیات محلی در استان را بر عهده دارند.