پخش زنده
امروز: -
متخصصان یک شرکت دانش بنیان با استفاده فناوری اُزن در جوجه کشیها اقدام به حذف ضد عفونی کنندههای شیمیایی کردند.
علی بهشتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به بومی سازی این فناوری در شرکت دانش بنیان اُزن سازان پاسارگاد گفت: با استفاده از این دستگاه هیچگونه آلایندهای در محیط به جا نمیماند و نیازی به مواد اولیه نیست.
وی ادامه داد: ماده اولیه دستگاه اُزن ساز، اکسیژن موجود در هواست و با استفاده از این دستگاه فرآیند ضد عفونی انجام میشود.
بهشتی تأکید کرد: این دستگاه توسط متخصصان داخلی بومی سازی شده و در صنایع مختلف در استانهای متفاوت مورد استفاده قرار گرفته شده است.
وی افزود: دستگاه اُزن ساز دارای نشان ایران ساخت است و همین امر سبب شده خدمات پس از فروش مناسبی به مشتریان ارائه شود.
مدیر عامل شرکت اُزن سازان پاسارگاد تأکید کرد: در این دستگاه ژنراتور ثانویه تعبیه شده است که در صورت از کار افتادن ژنراتور اول، ژنراتور دوم به صورت خودکار وارد مدار میشود.
در ادامه محمد مهدی بهزادیان، کارشناس فنی جوجه کشی کوثر در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به استفاده از پِرمنگنات و فُرمالین به عنوان مواد شیمیایی ضد عفونی کننده در این صنعت گفت: استفاده از این مواد در کشورهای پیشرفته به علت سرطان زا بودن ممنوع اعلام شده و پِرمنگنات جزو مواد وارداتی است که با استفاده از این دستگاه دیگر نیازی به واردات این ماده نیست.
وی ادامه داد: استفاده از دستگاه اُزن ساز سبب شده است تا کارکنان این صنایع دیگر در معرض بیماریهای سرطان زا نباشند.
بهزادیان با اشاره مقرون به صرفه بودن استفاده از این فناوری گفت: هزینه استفاده از این دستگاه معادل هزینه ۲ سال استفاده از مواد شیمیایی است و برای سالهای بعد هزینه دیگری نخواهد داشت.