تولید بیش از 30 درصد جوجه یک روزه کشور در مازندران
سالانه حدود 307 میلیون قطعه جوجه یک روزه و 12 درصد گوشت مرغ کشور در استان مازندران تولید می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیش از 30 درصد جوجه یک روزه کشور در این استان تولید می شود. به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، دلاور حیدرپور با بیان اینکه مازندران پیشرو در صنعت طیور کشور است افزود: سالانه حدود 307 میلیون قطعه جوجه یک روزه ، در استان مازندران تولید می شود. وی ادامه داد : همچنین 12 درصد از گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و سرمایه گذاری کلانی در بخش طیور در استان صورت گرفته است. رئیس سازمان جهاد کشاورز مازندران با بیان اینکه بسیاری از تجهیزات و نهاده های حوزه طیور در داخل کشور تولید می شود، گفت: دانش و تکنولوژی ساخت دراین بخش، در کشور بومی شده که کمک خوبی برای صنعت طیور است. حیدرپور با اشاره به اینکه تولید کنندگان با بازدید از نمایشگاه دام و طیور در قائم شهر می توانند از آخرین دست آوردهای این صنعت اعم از تجهیزاتی، تعذیه و تکنولوژی آشنا شوند ، تصریح کرد: آنها همچنین می توانند با استفاده از نوآوری؛ بهره وری و تولید را افزایش دهند. وی با تاکید براینکه همچنین مازندران در تولید آبزیان هم پرچم دار کشور است، گفت: قطعا تولیدکنندگان با بازدید از این نمایشگاه می توانند با تکنولوژی های روز دنیا آشنا شوند و با استفاده از ان، بهره وری را بالا و هزینه را کاهش دهند. رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران وظیفه این سازمان را حمایت از صادرکننده و تولیدکننده در حد مقدور دانست و افزود: وظیفه عمده ما از لحاظ حمایتی ، در اختیار گذاشتن تسهیلات و کمک های فنی به این دسته از افراد است. حیدرپور میزان پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی در سال گذشته در مازندران را 440 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت : این میزان تسهیلات در اختیار متقاضیان در بخش های صنعت ، باغ ، کشاورزی، تکنولوژی و طیور قرار گرفته است . وی ابراز خرسندی کرد تا امسال با کمک استانداری و دستگاه های نظارتی بالای 500 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار متقاضیان بخش کشاورزی قرار بگیرد. یاداور می شود چهاردهمین نمایشگاه دام و طیور، شیلات و آبزیان مازندران از دیروز در قائمشهر گشایش یافت و به مدت چهار روز ، برای بازدید عموم دائر است.