عصر روز هشتم محرم؛
یک رنگی حسینی در عصر یوم العباس؛ زنجان
شهر زنجان با حضور صدها هزار عاشق اهل بیت (ع) یکپارچه حسینی شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان، عصر روز هشتم محرم در شهر زنجان به روز یوم العباس شهرت دارد.
در این روز صدها هزار نفر از ارادتمندان حسینیه اعظم زنجان از سراسر ایران و بیش از 16 کشور دنیا با حضور در دسته حسینیه اعظم زنجان عشق و ارادت خود را به اباعبدالله (ع) عرضه می کنند.
دسته حسینیه اعظم زنجان بعد ازنماز ظهر و عصر از تکیه حسینیه و با مداحی عاشقان اهل بیت آغاز شد و عزاداران با نظم خاصی مسیر خیابان فردوسی تا امام زاده سیدابراهیم (ع) را طی می کنند.
یک رنگی و سادگی از اصلی ترین نمادهای دسته و اجتماع بزرگ حسینیان زنجان است.
سینه زنی و نوحه خوانی با فریاد یا حسین، یا عباس و علمدارکربلا به صورت منسجم و وحدت بخش از ویژگی شاخص دسته حسینیه اعظم زنجان است.
ارادتمندان در مسیر این دسته باشکوه همه ساله حدود هزار راس گوسفند را اهدا و یا ذبح می کنند.
اجتماع بزرگ حسینیان زنجان غروب امروز با قرائت دعای فرج امام زمان عج در چهارراه انقلاب و امام زاده سیدابراهیم (ع) به پایان می رسد.
شاه بیت دسته عزاداری امروز حسینیه اعظم زنجان (ای هامی عالمه/ رهبر امام زمان سینه زنلر سنی/ سسلر امام زمان) است.
80 خبرنگار این اجتماع را پوشش خبری می دهند.
صداوسیمای مرکز زنجان هم با 21 دوربین تصویربرداری و پرنده این دسته را به تصویر می کشد.