پخش زنده
امروز: -
اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ، آماده خدمات رسانی شبانه روزی برای ذبح بهداشتی دام نذری در ایام عزاداری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان از مردم خواست در آیین های عزاداری ، برای ذبح دام نذری موارد بهداشتی را رعایت کنند
شهرام موحدی گفت: بهترین صورت ممکن این است که ذبح گوسفند نذری درکشتارگاه انجام شود.
وی افزود: در صورتی که دام خارج از کشتارگاه ذبح شود بهتر است در معابر عمومی نباشد و پس از ذبح باید محل به طور کامل شست و شو شود؛ گوشت تازه هم باید تا 24 ساعت در یخچال نگهداری و پس از آن پخته شود.
مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان از مردم خواست دام را از میادین مجاز که زیر نظر اداره کل هستند، خرید کنند.
موحدی یادآور شد: مردم می توانند با تماس تلفنی با شماره 1512 از کارشناسان بخواهند تا بر ذبح دام نذری آنان نظارت کنند.