گزارش تصویری؛ دانشگاه انسان سازی
قصه آن روزهای شهرها همین بود، دری باز میشد، جوان برومندی ساک به دست بیرون میآمد و به سوی سرنوشتی نامعلوم رهسپار میشد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ قصه آن روزهای شهرها همین بود، دری باز میشد، جوان برومندی ساک به دست بیرون میآمد و به سوی سرنوشتی نامعلوم رهسپار میشد.
راه دیگری نبود، دشمن بی مهابا دروازهها را میشکست و جلو میآمد، جوانهای شهر مثل آن هایی که زور بازویی داشتند باید دست به کار میشدند.
در میانشان تا بخواهیم جوان هایی بودند که هیچگاه فکر نمیکردند روزی پایشان به جبهه باز شود، اما شد؛ از مجید سوزوکی که بعدها شد سوژه فیلم اخراجیها تا شاهرخ ضرغام که از کاواره قبل از انقلاب رسید به جبهه و شد حر انقلاب.
از شغل آزاد تا کارمند، طلبه، کارگر، معلم و جهادگر همه بسیج شدند برای اعزام، حضور و کمک در جبهه.
خدا و دیگر هیچ؛ تمام آنچه که از دل و زبانشان شنیده میشد.
دفاع مقدس ظرفی شد تا فلز وجودی انسان را آبدیده و تقویت کند.
انسانهای خاص، دست نیافتنی و متفاوت از دیگران نبودند، بلکه حضور در میدان جنگ و جهاد بود که بسیاری از آن ها را از گرفتاری خود رها کرد تا بتوانند سربلند از سیم خاردارهای نفس عبور کنند.
به قول شهید مرتضی آوینی وقتی تعالی روح ما در مبارزه و جهاد باشد، ریزش کوه نعمتی است که باید شکرگزار آن باشیم.
خداوند خود وعده داده است که یاری گر مظلومان و حق طلبان خواهد بود، برای ملتی همچون ایران که هیچگاه جنگ طلب نبوده و همیشه پای دفاع از آب، خاک و ایمانش ایستاده است، این دست یاری گر نمود بیشتری پیدا میکند، چه آنجا که با دست خالی در عملیاتهای مختلف ناباورانه پیروزی قسمت مان بود و چه آنجا که پیروزیهای بزرگتر بر نفس که حاصل آن خودسازی بود نصیبمان شد.