کاهش قیمت مرغ زنده در اصفهان
قیمت مرغ زنده در اصفهان به ۴هزار و ۱۰۰تومان رسید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، دبیر انجمن مرغداران استان اصفهان با بیان اینکه قیمت مرغ زنده از هفته گذشته تا کنون از 5هزار و 300تومان به 4هزار و 100تومان کاهش یافته است گفت: اضافه تولید جوجه، دلیل کاهش این قیمت بوده که به تولیدکنندگان ضرر وارد کرده است.
بهرام پاکزاد افزود: این در حالی است که تولید کننده، جوجه را به قیمت 2هزار و 700تومان خریداری کرده و اکنون با ضرر مواجه شده است.
وی از کاهش تولیدمرغ سبز در اصفهان خبر داد و گفت: تمایل نداشتن تولیدکنندگان به تولید مرغ سبز به دلیل آزمایشهای دست و پا گیر و هزینه های سنگین ناشی از استفاده آنتی بیوتیک است.
وی با بیان اینکه تنها ۱۰درصد از مردم تمایل به استفاده از مرغ سایز کوچک و مرغ سبز دارند افزود: در صورتی که شاهد استقبال از طرف مردم برای خرید مرغ سایز کوچک و سبز باشیم مرغداران هم مجبور به تولید این نوع مرغ ها می شوند.
مرغ سبز، مرغی است که تا زمان کشتار هیچ آنتی بیوتیکی مصرف نکرده و مرغ استاندارد مرغی است که با فاصله سه روز تا هفت روز از زمان آنتی بیوتیک کشتار شده است.