مشق اقتصاد مقاومتی در نقطه صفر مرزی + گزارش
یک گروه جهادی از دانشگاه سیستان و بلوچستان باهمت جوانان بخش مرزی پارود شهرستان سربازاقدام به فرآوری محصول خرما کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز سیستان وبلوچستان، آقای زراعت کن مسئول این گروه جهادی می گوید: دراین شهرستان به علت نبود کارگاههای فرآوری و صنایع تبدیلی و سردخانه، بخش عظیمی از محصول خرما به ضایعات تبدیل می شود.
زراعتگر افزود: هلیله یکی از دیررس ترین نوع خرمای بخش پارود است که ما برای فرآوری این نوع محصول آموزش های لازم، مشاوره،استانداردسازی و بازاریابی را انجام دادیم.
وی گفت: از خرمای نوع هلیله 5 نوع محصول، شامل قهوه خرما، شیره خرما، سرکه خرما، خرماارده ای و کتوکی تولید شده است که باتوجه به بازاریابی هایی که دراین مورد انجام دادیم، به بازارهای هدف عرضه می شود.
استان سیستان و بلوچستان با بیش از 55 هزارهکتارنخلستان ازنظرسطح زیرکشت خرما رتبه اول کشور و با تولید225 هزارتن خرما در سال رتبه دوم تولیدمحصول خرمادرکشور را داراست.
دراین استان بیش از 70 رقم خرما تولید می شود.