همزمان با آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶؛
استقبال از ۱۵۰۰ دانشجوی جدیدالورود در دانشگاه امیرکبیر
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ مراسم استقبال از هزار و 700 دانشجوی ورودی جدید دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، دانشجویان پرشوری که با تلاش و کوشش فراوان فصل جدیدی از زندگی خود را آغاز کردند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه امیرکبیر با حضور و سخنرانی دکتر معتمدی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی میراحمدی رئیس دفتر نهاد رهبری و معاونان آموزشی، دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه و با همراهی خانواده های دانشجویان برگزار می شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم دانشگاه امیرکبیر را یکی از قدیمیترین و بزرگترین دانشگاه صنعتی کشور توصیف کرد و گفت: قدمت دانشگاه امیرکبیر به 90 سال و به عبارت دیگر به 60 سال بر میگردد؛ در واقع این دانشگاه در سال 1336 با عنوان دانشگاه پلیتکنیک تاسیس شد و بعداز انقلاب نیز عنوان امیرکبیر به آن داده شد، اما قدمت آن به سال 1307 بر میگردد که از ادغام چند مدرسه عالی فنی به وجود آمد.
سید احمد معتمدی در ادامه تاکید کرد: همه رشتههای مهندسی و علوم در دانشگاه امیرکبیر دایر است؛ این دانشگاه با 16 دانشکده، چهار پردیس و 14 هزار دانشجو که 50 درصد آن ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل میکنند یکی از بزرگترین دانشگاههای صنعتی کشور به شمار میرود.
وی به برنامه راهبردی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: برنامه راهبردی دانشگاه امیرکبیر از سال 1386 تدوین شده بود، اما از سه سال پیش در دانشگاه اجرایی شد که بر اساس این برنامه دانشگاه امیرکبیر باید تا سال 1404 جزو 100 دانشگاه برتر دنیا قرار بگیرد و بر اساس برنامه ششم توسعه نیز جزو 200 دانشگاه برتر باشد که البته بر اساس مصوبه ابلاغی این دانشگاه جزو پنج دانشگاه کشور است که باید در رده 200 دانشگاه برتر جهان قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه دانشگاه امیرکبیر در چهار رتبهبندی معتبر جهان حضور دارد، افزود: دانشگاه امیرکبیر در بین دانشگاههای داخلی به خصوص دانشگاه صنعتی شریف در چهار رتبهبندی، دو جا در جایگاه نخست، یک جا در رتبه دوم و یک جای دیگر رتبه سوم را از آن خود کرده است که البته باید تا سال 2017 این رتبهها ارتقاء یابد.
معتمدی از بازنگری برنامه آموزشی دوره کارشناسی این دانشگاه برای سال جاری خبر داد و گفت: خوشبختانه بازنگری برنامههای آموزشی دوره کارشناسی این دانشگاه که از پارسال شروع شده بود به اتمام رسیده است و از مهر برنامه بازنگری شده در کلاسها ارائه میشود.
وی افزود: برای سال تحصیلی جدید همه برنامه های آموزشی مقطع کارشناسی دانشگاه اعم از دروس پایه و تخصصی را با مطالعه تطبیعی با نظام های آموزشی دنیا بازنگری کردیم و دروس را با نیازها و قوانین کشور تطبیق دادیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: فعالیتهای بینالمللی این دانشگاه از 30 سال پیش با راهاندازی معاونت بینالملل با جدیت آغاز شده و در حال حاضر دانشگاه امیرکبیر توانسته است با دانشگاههای برتر دنیا قراردادهای تحقیقاتی و دورههای مشترک برگزار کند و امسال نیز توانستیم 100 درصد امتیاز بینالمللی را برای دانشگاه دریافت کنیم.
معتمدی در ادامه افزود: در بخش پژوهش و تولید علم نیز بر اساس رتبهبندی QS دانشگاه امیرکبیر در رتبه سیام دانشگاههای دنیا قرار گرفته است و همچنین 10 نفر از اساتید این دانشگاه بعد از انقلاب به سمت وزیر رسیدند.
وی همچنین چند توصیه به دانشجویان جدید ورود دانشگاه امیرکبیر کرد و گفت: متاسفانه ما گاهی مواقع با دانشجویانی مواجه میشویم که بعد از ورود به دانشگاه تصور میکنند که کار تمام شده است، در نتیجه بعد از مدتی با مشکلات آموزشی مواجه میشوند، به طوری که در این زمینه دانشجویان نخبه با رتبه زیر 100 را در دانشگاه داشتهایم که بعد از گذراندن چند ترم مشروط شدهاند، بنابراین توصیه میکنم که دانشجویان از همان روز و ترم اول تلاش خود را برای تحصیل جدی بگیرند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان به والدین توصیه کرد: دوران دانشجویی حساسترین دوران زندگی هر فرد به شمار میرود، چرا که دانشجویان در این دوران به سمت زندگی مستقل حرکت میکنند، بنابراین اولیا نباید با آنها مانند دوره دبستان، راهنمایی و یا دبیرستان رفتار کنند، بلکه باید اجازه استقلال را به آن ها بدهند و از طرف دیگر آن ها را به طور کامل رها نکنند، چرا که احتمال مشکلات آموزشی و آسیبپذیری روحی و روانی در بین دانشجویان بسیار بالا است.