سبزی کاری بدون سموم شیمیایی در360هکتار مزارع بخش لاریجان آمل رونق خوبی داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرجهادکشاورزی شهرستان آمل گفت، که کشت انواع سبزی وصیفی جات بدون استفاده از سموم شیمیایی در بخش لاریجان در چند سال گذشته رونق خوبی داشته و بیش از 60درصد محصولات تولیدی دراین بخش کاملا ارگانیک وسالم است. سیدحسین اسلامی افزود: سطح زیرکشت انواع سبزیجات برگی ، ریشه ای و غده ای در کمتر از 4 سال گذشته در بخش کوهستانی لاریجان آمل به بیش از 360 هکتار افزایش یافته و استقبال برای توسعه کشت این محصولات دراین بخش ادامه دارد. وی اضافه کرد، که عمده محصولات کشت شده "جعفری، اسفناج، تربچه و پیاز چه، کلم بروکلی،کاهو و گشنیز" در روستاهای" شیخ محله، کفا، کلری ، عبدالمناف، فیره، زیار و ملک آباد، گزنک لاریجان است که روزانه از مزارع این روستاها برداشت وبه بازارهای مصرف داخل استان واستانهای تهران والبرز ارسال می شود. مدیرجهادکشاورزی آمل ادامه داد، که بیش از 400 نفر از بهره برداران بخش کشاورزی لاریجان آمل امسال در دوره های آموزشی ترویجی با چگونگی کشت سبزیجات و عرضه به بازار مصرف آشنا شدند. اسلامی تصریح کرد، به منظور حمایت از کشاورزان این بخش، توسعه مکانیزاسیون با پرداخت تسهیلات مورد نیاز به کشاورزان این بخش با معرفی از سوی مراکز خدمات جهادکشاورزی وتوسعه زمین های زراعی دراین بخش تا کنون برای 40 نفر به صورت مستقیم و برای بیش از 200 نفر غیر مستقیم شغل ایجاد شده است. وی با بیان اینکه بخش کوهستانی لاریجان آمل با دارا بودن دشت ومراتع حاصلخیز برای توسعه وکشت محصولات زراعی وباغی از قابلیت های بالایی برخوردار است، ادامه داد، علاوه براین بیش از 5هزار هکتار باغات سیاه ریشه شامل درختان گیلاس، گردو، آلبالو ، هلو، گلابی و سیب، جایگاه این بخش را در تولید این محصولات در مازندران ممتاز کرده است. شهرستان آمل با دارا بودن بیش از 50هزار هکتار زمین زراعی وباغی، سالانه تولید کننده بیش از یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی است.