آغاز تولید شیره انگور از تاکستان های فارس + فیلم
در آخرین روزهای تابستان، باغداران فارسی با پخت انگور اقدام به تولید شیره میکنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، قدمت تولید شیره در استان فارس بیش از ۲ هزار سال است و این استان با تولید سالانه ۴ هزار تن شیره انگور ،مقام اول کشور را دارد.
هرچند که تبدیل انگور به شیره ارزش افزوده سه برابری دارد، اما خشکسالی و نبود توجه مناسب دولت به این محصول ارزشمند باعث تعطیلی بسیاری از کارگاههای شیره پزی در استان فارس شده است.
شیره معمولا در فصل سرما و با ارده مصرف میشود.
خون سازی و رفع ضعف بدن از خواص شیره انگور است.
فارس با ۲۱ درصد سطح زیر کشت و تولید ۱۷ درصد انگور کشور ،رتبه نخست تولید این محصول را داراست .