تولید مقره های نانویی برای رفع مشکل قطعی برق + فیلم
یک واحد صنعتی در ساوه استان مرکزی با پیمودن مسیر خودکفایی در تولید مقره، قادر به حل مشکلات شبکههای برق جنوب کشور است.
با وجود تولید مقره ، قطعه ای که در خطوط انتقال برق کاربرد دارد در بزرگترین کارخانه مقره سازی غرب آسیا در ساوه ، مسیر واردات این کالا در جنوب کشور هموار شده است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، به جای استفاده از تولیدات داخل این کالا اکنون برای جلوگیری از قطعی دوباره برق در زمان هجوم گرد و غبار به جنوب کشور ، در حال واردات به کشور است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مقره قطعه ای است که در خطوط انتقال برق به کار می رود و در بزرگترین کارخانه مقره سازی غرب آسیا در ساوه تولید می شود. فعالیت نخستین و بزرگترین کارخانه مقره سازی
غرب آسیا در ساوه توانسته با تولید بیش از ۱۱هزار تن انواع مقره های
سرامیکی، انتقال، توزیع و فشارقوی نیاز کشور به این عایق الکتریسیته را
رفع کند.
قائم مقام کارخانه گفت: سالانه بیش از یازده هزار تن انواع مقره های سرامیکی، انتقال، توزیع و فشارقوی مورد نیاز کشور در این کارخانه تولید می شود.
کوهرنگی افزود: این واحد تولیدی همچنین توانسته مقره هایی با پوشش نانو، برای اولین بار در کشور تولید کند که با توجه به ویژگی های آب و غبار گریزی می تواند مشکل کشور بخصوص شبکه های برق جنوب را در این زمینه حل کند.
او با اشاره به اینکه تا چندسال قبل بیش از ۷۰۰نفر بطور مستقیم و غیرمستقیم در این واحد تولیدی فعالیت داشتند گفت: به دلیل عدم همکاری بانک ها و تسهیلات پرسود، ظرفیت تولید این مجموعه به یک پنجم توان خود رسیده است.
قائم مقام این کارخانه افزود: اکنون حدود 230نفر در این کارخانه مشغول کارند.
کوهرنگی گفت : تولیدات این کارخانه به کشورهای عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان، ترکیه و ترکمنستان صادر می شود.
او بدهی ناشی از افزایش سرمایه این واحد تولیدی به اداره مالیات را از دیگر مشکلات پیش رو برشمرد و افزود: عدم دریافت کارت بازرگانی در واردات مواد اولیه و صادرات مقره ها خلل ایجاد کرده است.