تولید بیش از ۸۰ هزار تن انگور در شاهرود + فیلم
به رغم سرمازدگی محصول انگور شاهرود، امسال بیش از ۸۰هزار تن انگور در این شهرستان تولید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، 10درصد انگور کشور در باغ های شهرستان شاهرود تولید می شود و امسال به علت سرمازدگی، پیش بینی شده میزان انگور تولید شده در شاهرود با 20هزار تن کاهش به بیش از 80هزار تن برسد.
به گفته قربانیان کارشناس جهاد کشاورزی شاهرود، 70درصد باغ های این شهرستان دچار سرمازدگی شده اند. اما باغداران این شهرستان بخصوص در شهر رودیان با همت و تلاش بیشتر نه تنها از کاهش شدید تولید جلوگیری کرده اند، بلکه کیفیت و بهره وری تولید انگور را افزایش داده اند.
شهرستان شاهرود بیش از سه هزار و 400هکتار تاکستان دارد.
از 80هزار تن محصول تولیدی انگور امسال باغ های شهرستان شاهرود، 70درصد در سردخانه نگهداری و از سردخانه ها هم 20هزار تن به ارزش 60میلیون دلار به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و روسیه صادر می شود و بقیه در داخل کشور تازه خوری خواهد شد.