فندق بیشتر در شهرستانهای تنکابن، نور و رامسر برداشت می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت : بر اساس پیش بینی ها 2 هزار و 78 تن فندق امسال از باغ های این استان برداشت خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدتقی شکوهی سطح زیر کشت فندق در مازندران را هزار و 627 هکتار اعلام کرد و افزود: پارسال هزار و 732 تن فندق در این استان برداشت شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با پیشبینی افزایش تولید 15 درصدی این محصول افزود: ارزش اقتصادی فندق در مازندران 311 میلیارد ریال است.
محمدتقی شکوهی تعداد بهره برداران باغهای فندق در مازندران را 2 هزار و 500 نفر اعلام کرد و گفت: شهرستانهای تنکابن، نور و رامسر بیشترین تولیدکننده فندق در این استان به شمار می روند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ارقام محلی اشکورات و ارقام اصلاح شده فرتیل، روند دو پیمون، فرتیل و سقورب را از گونه های قابل کشت فندق این استان دانست و افزود: توسعه باغهای فندق با ارقام اصلاح شده و تجاری و برگزاری کارگاه آموزشی مانند احداث باغ، تغذیه و هرس از جمله برنامه های توسعه کشت و پرورش این محصول در شهرستانها بوده است.