وزیربهداشت:
تلاش کنیم فداکاری کادر درمان دفاع مقدس را به تصویر بکشیم
وزیر بهداشت: متاسفانه بسیاری از خاطرات کادر درمان دوران دفاع مقدس تدوین نشده، تجربیات آنها کمتر نگاشته شده و در مورد فداکاریهای جامعه پزشکی، پرستاری، مامایی ، و کارکنان حوزه سلامت بسیار کم کار شده است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما، سید حسن قاضی زاده هاشمی در نشست صمیمی با پزشکان متخصص و ایثارگر دوران دفاع مقدس افزود: در وزارت بهداشت چند ده هزار شهید، جانباز و ایثارگر داریم که مایه افتخار ما هستند و خوشحالیم که در چهار سال گذشته توانستیم بیش از گذشته به این عزیزان توجه داشته باشیم و علاوه بر کمک های رفاهی؛ کمک هایی در حوزه آموزشی به آنان ارائه دهیم اما هیج یک کافی نبود و امیدواریم این توجه ها در دولت دوازدهم بیش از گذشته باشد و این سردرگمی که بعضا حتی در بحث درمانشان وجود دارد سامان پیدا کند.
وی با بیان اینکه خانواده شهدا ، جانبازان و ایثارگران در دولت و بدنه اجرایی بسیار مظلوم هستند و هر چقدر برای آنها کار شود در مقابل ایثار و فداکاریشان کم است گفت: مردم بیش از همه به این عزیزان توجه دارند اما از خودگذشتگی این عزیزان را آنهایی که در جبهه بودند بهتر درک می کنند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه نسل جوان ما علاقمند به استقلال و امنیت کشور است و نگاه میکند که ما با قهرمانانمان چگونه برخورد می کنیم گفت: متاسفانه بسیاری از خاطرات کادر درمان دوران دفاع مقدس تدوین نشده، تجربیات آنها کمتر تدوین شده و در مورد فداکاریهای جامعه پزشکی، پرستاری، مامایی ، و کارکنان حوزه سلامت بسیار کم کار شده است و ما بایدهمه تلاشمان را بکنیم که این فداکاری ها را به تصویر بکشیم.
هاشمی با بیان اینکه باید برای آشنایی مردم با این فداکاری ها سریال های گروه الف بسازیم گفت: این کار برای اخلاق پزشکی لازم و برای نسل جوان مهم و برای نگاه مردم ضروری است و چندین سناریو در این باره نوشته شده و تقریبا اماده است و حتی می شود با حضور همین اساتید که مایه فخر رشته خودشان که در عرصه بین المللی هستند این آثار را تدوین کرد و به تصویر کشید تا ان شاءالله بتوانیم بخشی از واقعیت های دوران دفاع مقدس را به مردم نشان دهیم.
وی افزود: برای بچه های دوران جنگ آنچه مهم بود و هست این است که کشور ما بتواند مستقل به تمام معنا اداره شود یعنی اگر می گفتیم نه شرقی نه غربی؛ این شعار نه غربی نه غربی نشود و ازادی درحدی که در قانون اساسی امده برای همه افراد، اقوام، گروه ها و افکار وجود داشته باشد که این به معنا حقوق شهروندی است و ما می توانیم در جهان افتخار کنیم که ثمره حکومت مردم سالاری دینی این است.
وزیر بهداشت گفت: امیدواریم جمهوری اسلامی ایران که میراث امام بزرگوار و شهدای انقلاب اسلامی است بتواند در همه جهات آرامش و آسایش را برای مردم به ارمغان بیاورد البته همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند معنایش این نیست ما به همه اینها دست یافته ایم و باید تلاش کنیم چرا که هنوز در میانه راه هستیم و این تلاش هم نیاز به ایمان و باور قلبی دارد که بپذیریم وعده خداوند حق ، و نصرت از آن مومنین است.
هاشمی با بیان اینکه اگر خدا باوری مان تقویت شود جرات و اعتماد به نفس مان بیشتر می شود و بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد گفت: اگر بتوانیم مثل دوران دفاع مقدس باور به خدا و به راهی که انتخاب کرده ایم ایمان داشته باشیم می توانیم مشکلات بسیار جدی درحوزه اقتصادی را که زیبنده هیچ کشوری به خصوص کشور انقلابی جمهوری اسلامی ایران نیست حل کنیم.
وی با اشاره به سیاست های کلی نظام سلامت؛ ابلاغی مقام معظم رهبری گفت: در این سیاست های بسیار از موارد تعیین تکلیف شده است اما ما هنوز نه تکلیف تولیدمان مشخص است نه منابع مالی و نه بیمه مان و این موضوع در همه ارکان حاکمیت از قوه قضاییه، قوه مقننه و قوه مجریه به همین صورت است.
وزیر بهداشت گفت: ان شاءالله بتوانیم در وزارت بهداشت و درمان بتوانیم کمترین کاستی در رسیدگی به وضعیت خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان داشته باشیم و به عنوان الگوی بقیه وزارتخانه ها شناخته شویم .
هاشمی با بیان اینکه علاوه بر استعدادهای دوران دفاع مقدس که شخصیتشان در کوره انسان سازی جبهه صیقل خورد، استعدادهای خوبی از نسل های جدید به میدا آمده اند گفت: ضمن احترام به همه عزیزان دوران دفاع مقدس اکنون استعدادهای پاک و علاقمندی وجود دارند که کشف آنها هنر اساتید و مسئولین است که انها را پیدا کنند و در مسیر بیاورند تا آنها هم بتوانند ارادت و عشقشان را به مردم و نظام ابراز کنند.