تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در بندر شهید باهنر
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر از پهلودهی پنج فروند کشتی بزرگ و تکمیل صد درصد ظرفیت اسکله های بندر با شناورهای متقاضی خبر داد و گفت : ستاد اقتصاد مقاومتی برای شناسایی ظرفیت های بندر تشکیل شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد محسنی با اشاره به استفاده صد درصدی از ظرفیت های دریایی و اسکله های این بندر در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از فرصت های جدید گفت : پس از گشایش های ایجاد شده و بهبود شرایط صنعت حمل و نقل دریایی در دوره پسابرجام، بندر شهید باهنر برنامه هایی مدونی را در دستور کار قرار داد تا از ظرفیت ایجاد شده برای دستیابی به اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی به صورت حداکثری استفاده کند.
وی افزود: برنامه های مربوط به تامین نیازمندی ها در قالب توسعه زیرساخت مناسب با مهندسی ارزش و تحمیل حداقل هزینه ها عملیاتی شد که مهم ترین آن انجام پروژه های لایروبی و خارج سازی عوارض پای اسکله های بندر به ویژه بخش نفتی بود.
محسنی اضافه کرد: علاوه بر اقدامات بخش عملیاتی، در بعد مدیریتی نیز با تشکیل کمیته اقتصاد مقاومتی در این بندر، ظرفیت ها و پتانسیل های موجود برای رسیدن به اهداف مدنظر، شناسایی شد.
بنابر گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ؛ مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر خاطرنشان کرد: نتیجه این نگاه، برنامه ریزی و اجرای اقدامات صحیح مدیریتی با پهلودهی پنج فروند کشتی بزرگ و تکمیل 100 درصد ظرفیت اسکله های بندر با شناورهای متقاضی است.
بندر شهید باهنر از بنادر چند منظوره قدیمی استان هرمزگان و سومین بندر ترانزیتی کشور است. موقعیت ممتاز جغرافیایی در دسترسی به آب های آزاد جهان از طریق خلیج فارس، اتصال به راه های بین المللی، نزدیکی به منطقه آزاد قشم، جزایر و بنادر تجاری خلیج فارس این بندر را به پایگاهی استراتژیک و منحصر به فرد پس از مجتمع بندری شهید رجایی تبدیل کرده است.
ویژگی خاص این بندر، برخورداری از آبخور 12 متر در زمان جزر کامل است که پس از بنادر شهید رجایی و امام خمینی (ره)، بالاترین آبخور را در بین بنادر کشور دارد.
سه فروند شناور تندرو شیلات در بوشهر به آب اندازی شد
همچنین به منظور حفظ ذخایر آبزیان، پیشگیری و مبارزه با صید غیر مجاز سه فروندشناور یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر به آب انداخته شد.
عباسعلی زنده بودی مدیرکل شیلات استان بوشهر در راستای با اشاره به آباندازی شناورهای یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان بوشهر اظهار داشت: سه فروند شناور تند رو (گلف) 200 قوه اسب بخار یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات در اسکله این یگان در استان بوشهر به آب انداخته شد.
وی پیشگیری و مبارزه با صید غیر مجاز از اهداف به آب اندازی سه فروند شناور یگان حفاظت منابع آبزیان دانست و افزود: به آب اندازی سه شناور تندرو متعلق به یگان حفاظت شیلات استان بوشهر در کنار نیروهای تازه نفس وجوان و بهره گیری از ابزار و وسایل جدید می تواند توان نیروها رابرای حفاظت از منابع دو چندان کند.
مدیرکل شیلات استان بوشهر تصریح کرد: امروز با حضور سازندگان داخلی توانمند یگان حفاظت از منابع آبزیان شیلات استان بوشهر موفق به خرید، تجهیز و به آب اندازی سه شناور عملیاتی با قدرت مانور بیشتر، مصرف سوخت کمتر و سرعت بیشتر شده است.
زنده بودی افزود: با بهره گیری از این شناورها با توجه به قابلیتهایی که دارند مدت زمان حضور یگان حفاظت از منابع آبزیان در دریا برای رویارویی با متخلفان بیشتر می شود.
وی تصریح کرد: در ساخت این شناورها، 15 هزار دلارصرفه جویی ارزی شده است.