گودرزی گفت: مشکلات اجتماعی در کشور ما زیاد است، اما در عین حال ظرفیتهای بسیاری نیز دادیم. اگر بخواهیم یک جامعه موفق و یک جامعه مدرن داشته باشیم باید از تمام ظرفیت هایی که بصورت پراکنده در جاهای مختلف هستند استفاده کنیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به وجو دو بخش خدمات رسان دولتی و بخش خصوصی در جامعه، تصریح داشت: در بخش دولتی؛ وظایف، چهارچوبها و کارکرد آن مشخص شده است، اما در بعد خصوصی از چند دهه گذشته بحثی تحت عنوان سازمانهای مردم نهاد شکل گرفت که بازوان توانمند بخش دولتی شده اند.
وی سازمانهای مردم نهاد را عضو جدایی ناپذیر جامعه خواند و خاطرنشان ساخت: سازمانهای مردم نهاد، اولین گروهی هستند که در بحرانها وارد عمل میشوند که نمونه آن در وقوع آتش سوزیها در مراتع و جنگلهای استان است که این گروهها نخستین کسانی هستند که برای مهار آتش سوزیها وارد عمل میشوند.
گودرزی افزود: در مسایل تاریخی، گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی ردپای سازمانهای مردم نهاد بسیار پررنگ است و این مایه مباهات است اگر بتوانیم با همین امکانات گردشگری کار و تولید ایجاد کنیم و گردشگران را جذب کنیم.
این مقام مسئول تاکید کرد: با این اوصاف، در راستای اشتغال، کارآفرینی و توسعه پایدار میتوانیم در بحث مراودات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بین استان خود و استانهای دیگر و کشور خود با کشورهای دیگر خوب عمل کنیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه متذکر شد: تا زمانی که دانش به ثروت و پول تبدیل نشود نمیتوان گفت، موفق شده ایم. هرگاه میراث فرهنگی خود را به مانند برخی از کشورهای اروپایی به ثروت تبدیل کنیم آن زمان موفق شده ایم.
وی اقلیم کرمانشاه را یکی از ظرفیتهای مهم حوزه گردشگری این استان عنوان کرد و گفت: راز موفقیت یک سازمان مردم نهاد، بروز بودن از نظر اطلاعات و آگاهی از گردش اطلاعاتی در دنیا است. خصوصا سازمانهای مردم نهادی که وارد حوزه گردشگری و محیط زیست میشوند باید هر لحظه اطلاعات خود را آپدیت کنند. نمیشود با اطلاعات ۱۰ سال پیش جامعه کنونی را اداره کرد.
به گفته این مسئول، استانداری کرمانشاه بحث توانمندسازی سازمانهای مردم نهاد را در دستور کار جدی خود قرار داده است.
گودرزی فضای مجازی را بستری بسیار مناسب برای تبلیغات آثار تاریخی و رونق گردشگری دانست و گفت: در استان کرمانشاه، میراثی مانند بیستون وجود دارد که ۲۵۰۰ سال است ما کرمانشاهیان از این میراث بزرگ برخورداریم، باید شایسته آن را معرفی کنیم و به عنوان یک سرمایه آن را به پول تبدیل کنیم.