پیروزی بر تروریستها در هر دو میدان اخلاق و جنگ
نماینده پارلمان لبنان: ما در برابر تروریستها در هر دو میدان اخلاق و جنگ پیروز شدیم.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری العهد لبنان، نواف الموسوی عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» پارلمان لبنان با اشاره به پیروزی در برابر گروههای تروریستی داعش و النصره تاکید کرد، ما در برابر تروریست ها در هر دو میدان اخلاق و جنگ پیروز شدیم.
الموسوی در سخنرانی در مراسم بزرگداشت مجاهد مرحوم مصطفی نعنوع در حسینیه «طیردبا» در جنوب لبنان افزود: وقتی ما می گفتیم تلاش می کنیم اسرائیل را از کشورمان بیرون برانیم، برخی می گفتند: شما در پی امری ناممکن هستید، اما به یاری خدا، با عزم و جهاد مجاهدان و حمایت مردم و صبر و پایداری آن ها در مقابله با دشمن، توانستیم آن را از بیشتر مناطق اشغالی بیرون کنیم و در سال 2006 قدرت تهاجمی آن را در هم شکستیم. ما هنوز هم با لطف و محبتی که مردممان به مقاومت دارند، آمادگی داریم مانع از تصمیم دشمن برای حمله به لبنان شویم.
وی گفت: در آغاز بحران سوریه، همه دنیا نزدیک بود بگویند که عمر دولت سوریه به چند ماه و حتی به چند روز و چند ساعت نخواهد رسید. هنگامی که ما ناچار به دفاع از مقدساتمان و جنگ با دشمن تکفیری شدیم، آنها آشکارا می گفتند، امروز نوبت سوریه و فردا نوبت لبنان است، بسیاری در دنیا گمان می کردند غیر ممکن است تلاش ما به نتیجه برسد زیرا دولت سوریه سقوط خواهد کرد، چه ما شهید بدهیم یا ندهیم، نخواهیم توانست در مقابل آمریکایی ها و 72 کشور دیگری که دوستان سوریه نامیده شدند، از جمله کشورهای بزرگ و کشورهای منطقه، بایستیم.
الموسوی در ادامه افزود: حتی برخی از دوستان ما تردید داشتند بتوانیم این حملات را متوقف کنیم، اما با توکل بر خدا و اخلاص جوانان مجاهد ما و فداکاری شهدا، مسیر نبرد در سوریه تغییر کرد و با عبور از مرحله ای، که در آن برای سقوط حکومت مقاومت در سوریه لحظه شماری می شد، وارد مرحله ای شد که محور مقاومت و همپیمانان سوریه در محدوده جغرافیایی آن، در این منطقه دست برتر را از آن خود کرد و حتی موازنه های بین المللی بعد از وقایع سوریه نیز تغییر کرد.
نواف الموسوی تاکید کرد: مقاومت شاخصه هر کسی شده است که خواستار دفاع از استقلال در تصمیم گیری و حمایت از ملت خود بویژه در مقابل تجاوز دولت آمریکا است و با توجه به سیاست های خصمانه و وحشیانه آن علیه کشورهایی که تحت سلطه آمریکا نیستند، باید سران این کشور را دیوانه نامید.
الموسوی گفت: خبر پیروزی های باعث رنج دشمنان ما شده است، قلب و حنجره آنها از شدت فریاد کینه از مقاومت به درد آمده است، اما این فریادها حقیقت موجود در میادین جنگ را تغییر نمی دهد، جرود لبنان که اشغال شده بود امروز آزاد شده است. بنابر این حرف زدن هیچ فایده ای ندارد. بویژه اینکه ما بر گروه های تکفیری غلبه کردیم که برای برخی گروه های سیاسی در لبنان و منطقه ارتش سری به شمار می آمدند و ما آن ها را شکست دادیم.
وی در ادامه افزود: هر که خواهان این گروه هاست باید در دیرالزور یا ادلب به آنان ملحق شود. اما با وجود همه اینها، برخی تلاش می کنند اخلاق ما را در برخورد با دشمن از بین ببرند و از ما بخواهند با داعش از طریق کشتن اسرا برخورد کنیم، اما ما بار دیگر با رفتار محمدی و علویمان پیروز شدیم و نمونه ای به نمایش گذاشتیم که داعش، النصره و همه گروه های تکفیری را نه تنها در میدان جنگ بلکه از لحاظ فکری نیز شکست دادیم. ما بر داعش و النصره پیروز شدیم اما نه با روش آنها، بلکه با روش علی بن ابی طالب (ع) که به روی دشمن زخمی شمشیر نمی کشید یا دشمن در حال فرار را تعقیب نمی کرد. بنابراین ما در هر دو میدان اخلاق و جنگ پیروز شدیم.
الموسوی تاکید کرد: تفاهم سیاسی که دولت کنونی لبنان بر اساس آن شکل گرفت، تفاهم سیاسی استواری است که همچنان همه طرفها به آن پایبند هستند و ما نیز به آن پایبندیم. اما همه می دانیم تفاهم همه اختلافات موجود بین ما را حل نکرده است و ما همچنان درباره مسائل مختلف با یکدیگر اختلاف داریم اما ترجیح دادیم موارد اختلافی را کنار بگذاریم تا این مسائل تاثیری در نقطه نظرهای مشترک نگذارد.
وی افزود: از جمله موارد مورد اختلاف مسئله رابطه با سوریه و عربستان است، بنابر این اگر کسی بخواهد از اختلاف نظر موجود بین ما سخن بگوید نباید تنها به بیان اختلاف نظر درباره رابطه با سوریه اکتفا کند، ما درباره رابطه با عربستان نیز اختلاف نظر داریم اما فرق ما با آنها این است که ما به علت ارتباط آنها با عربستان جنجال به پا نکرده ایم، اما به محض اینکه برخی از وزرا به سوریه سفر کردند، برخی با هیاهو گفتند این سفر شخصی بوده است.