در آستانه هفته ششم لیگ برتر؛
نصرتی: علی کریمی قوت قلب بازیکنان است
مدافع تیم فوتبال نفت تهران گفت: خوشبختانه با مدیریت جدید شرایط تیم تا حد زیادی تغییر کرده است و اوضاع رو به بهبود است.
![نصرتی: دیسیپلین مدیریتی جدید، تیم را متحول کرده است نصرتی: دیسیپلین مدیریتی جدید، تیم را متحول کرده است](/files/fa/news/1396/6/19/1356614_196.jpg)
محمد نصرتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما اظهارداشت: مهمترین فاکتوری که یک تیم برای موفقیت نیاز دارد، نظم و دیسیپلین است که خوشبختانه در شرایط کنونی مدیریت جدید آرامش را برای مان به همراه آورده است.
وی یادآورشد: وقتی مالکیت باشگاه مشخص نبود، مصاحبه های زیادی در مورد تیم و شرایط حاکم بر آن می شد، قرار بود محل برگزاری مسابقه تغییر کند که این اتفاق هم به خاطر شرایط عملی نمی شد، اردوی تمرینی نداشتیم و به نوعی تیم به خصوص در 2 هفته نخست، با وجود بحران در مصاف با حریفان بازی می کرد، اما با این وجود 5 هفته را با حمید درخشان پشت سر گذاشتیم.
مدافع تیم فوتبال نفت تهران در ادامه گفت: از زمانی که مدیریت جدید کار را دست گرفته، شرایط رو به بهبودی است. حضور علی کریمی به عنوان اسطوره فوتبال ایران در راس این تیم قوت قلبی برای همه بازیکنان است و فوتبالیست ها با انگیزه بالاتر و بهتری تمرینات را دنبال می کنند.
نصرتی در پاسخ به این سوال که از این پس وضعیت نتیجه گیری تیم به چه شکلی خواهد بود؟ گفت: چند روزی بود به خاطر مسائل به وجود آمده در باشگاه، تمرین نکردیم و از نظر جسمانی در شرایط ایده آل نیستیم و تنها 2 روز است که کارمان را زیر نظر علی کریمی آغاز کرده ایم اما مطمئن باشید که در روزهای اخیر به زودی با حضور اسطوره فوتبال ایران در راس تیم به هماهنگی کامل دست پیدا خواهیم کرد و این موضوع در نتیجه گیری تیم تاثیر مثبتی خواهد داشت.